Общи

Инверторни климатици – какви са тенденциите при новите модели?

Вече години наред потребителите, ценящи качеството и ефективността, залагат на инверторни климатици в своя дом и офис. Този тип уреди носят редица преимущества, сред които традиционно се открояват високата енергийна ефективност и способността за максимално прецизно регулиране на температурата в помещението. Какви обаче са тенденциите при новите модели инверторни климатици? Ето няколко важни неща, които е добре да знаете за тях:

Допълнителни функции за гарантиране на икономии

Освен традиционно високата енергийна ефективност, новите модели инверторни климатици разполагат и с допълнителни функции, които да гарантират на домакинствата и бизнесите още по-големи икономии на електроенергия. Става въпрос за икономични режими, за режими, които са идеални за употреба през нощта, за функции за автоматично почистване, благодарение на които се осигуряват максималните нива на продуктивност на уреда. Обърнете внимание на това кои от споменатите функции са налични, когато избирате инверторни климатици.

Инверторни климатици 1 - климатик
Инверторни климатици – най-новите и актуални модели инверторни климатици!

По-голяма компактност и удобство

Производителите на инверторни климатици също така се ориентират към разработване на модели за тела, които са значително по-леки и компактни. Тела, които бързо и лесно биха могли да бъдат пренасяни до съответното помещение и поставяни на предвиденото от потребителя място.

Акцент върху зелените технологии

Все повече се акцентира и върху зелените технологии при производството на новите модели инверторни климатици. Освен ефективното редуциране на количеството използвана енергия при своята работа, тези уреди разполагат с механизми, които гарантират минимизиране на отделяните в околната среда нива вредни емисии.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-новите и актуални модели от категория „Инверторни климатици“ на водещите производители в глобален мащаб. Производители като Fujitsu, Toshiba, Daikin, Mitsubishi и т.н. Посетете магазините или онлайн платформата ни и се сдобийте с подходящия уред за вашите нужди на максимално изгодна цена!

Допълнителни функции за гарантиране на икономии

По-голяма компактност и удобство

Акцент върху зелените технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *