Новини

Инверторни климатици – какво трябва да знаете за технологията им на работа?

Инверторни климатици 2 - хол

Инверторни климатици – най-предпочитания вариант за дома и офиса

Уредите от категория „Инверторни климатици“ се превърнаха в най-предпочитания вариант за дома и офиса през последните години. Това се дължи на множеството преимущества, които те са способни да предоставят по отношение на процесите по затопляне и охлаждане през цялата година. Сред въпросните преимущества са високата енергийна ефективност, позволяваща реализирането на значителни икономии на електроенергия, както и прецизният контрол на температурата, благодарение на който ще бъде гарантиран максимален комфорт за обитаващите съответната сграда или помещение хора.

Инверторни климатици – специфики в технологията им на работа   

Основната разлика между инверторните и стандартните климатици се крие именно във функциите на инвертора. Той притежава способността за управление скоростта на двигателя на компресора, така че температурата в помещението да се регулира оптимално. Обикновено при включване уредите от категория „Инверторни климатици“ работят на максимално високи обороти, за да се постигне бързо и ефективно желаната температура. След това вече, когато само е необходимо въпросната температура да се поддържа, те превключват на по-ниски обороти. Подобен механизъм води до спестяване на значителни количества електроенергия, което ще намали осезаемо сметките ви за ток в дългосрочен план.

Инверторни климатици 2 - анимационна картинка
Инверторни климатици – анимационна картинка

Инверторни климатици от Антонов Клима

Антонов Клима Инженеринг ООД е сред водещите в България фирми в сферата на климатизацията, вентилацията и отоплението. Ние ви предлагаме само и единствено първокласни модели инверторни климатици, принадлежащи към каталозите на производители като Fujitsu, Mitsubishi, Toshiba, Gree и др. Можете да си закупите подходящия за вашия дом или офис уред както от магазините ни, намиращи се в градовете София, Варна, Добрич, Силистра и Дулово, така и от онлайн платформата ни. Доверете се на екипа на Антонов Клима и си гарантирайте ежедневните дози комфорт, които заслужавате!

Инверторни климатици – най-предпочитания вариант за дома и офиса

Инверторни климатици – специфики в технологията им на работа

Инверторни климатици от Антонов Клима

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *