Общи

Иновативни функции на климатици Mitsubishi, които ще повишат вашия ежедневен комфорт

Климатици Mitsubishi 1 - корица

Като един от водещите брандове в сферата на производството на климатици, Mitsubishi се стреми непрекъснато да подобрява и усъвършенства характеристиките на своите уреди. Последните модели климатици Mitsubishi, принадлежащи към високия клас на марката, разполагат с редица иновативни функции, които ще повишат значително вашия ежедневен комфорт. Ето някои от най-отличителните сред тези функции:

Климатици Mitsubishi 2  - стая
Климатици Mitsubishi – прочетете!

Климатици Mitsubishi: 3D i-see сензор

Високият клас климатици Mitsubishi разполагат със сензор, сканиращ триизмерно 752 различни точки в стаята или помещението. По този начин се съставя постоянна картина на помещението, което дава възможност за оптимална работа на уреда и прецизен контрол на температурата и условията във всеки един момент.

Климатици Mitsubishi: Хоризонтално движение на ламелите 

Автоматизираното хоризонтално и вертикално движение на ламелите също е от голямо значение за гарантиране ежедневния комфорт на човека. То осигурява оптимално разпределение на въздуха, така че да не се получават разлики в условията при отделните зони на стаята или помещението.

Климатици Mitsubishi: “Natural Flow” функция

“Natural Flow” функцията на климатици Mitsubishi спомага за създаването на въздушен поток, наподобяващ естествен бриз. Този вариант е много по-добър от неестествената и постоянна въздушна струя, която създава усещане за дискомфорт у човека. 

Климатици Mitsubishi 3 - хол
Климатици Mitsubishi – разгледайте всички модели!

 Климатици Mitsubishi: Plazma Quad филтър

Plazma Quad филтърът на климатици Mitsubishi ефективно пречиства и подобрява качеството на въздуха в помещението. Той има свойството да неутрализира до 99% от съдържащите се във въздуха прах, мухъл, вируси, бактерии и вредни микроорганизми.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския  пазар най-добрите и актуални модели климатици Mitsubishi. Можете да разгледате въпросните модели и да направите поръчка в нашите магазини, намиращи се в градовете София, Варна, Добрич, Силистра и Дулово, или пък директно през онлайн платформата ни. Доверете се на екипа на Антонов Клима и си гарантирайте получаването на първокласен климатик на максимално изгодна цена!

Климатици Mitsubishi: 3D i-see сензор

Климатици Mitsubishi: Хоризонтално движение на ламелите 

Климатици Mitsubishi: “Natural Flow” функция

Климатици Mitsubishi: Plazma Quad филтър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *