Новини

Какви са предимствата на климатици Toshiba по отношение на аспектите „енергийна ефективност“ и „екология“?

Климатици Toshiba 3 - външни тела

Toshiba е сред най-утвърдените и реномирани марки за климатици в глобален мащаб. Марки, чиито уреди се отличават с най-високо качество, както и с редица предимства и екстри за потребителите. Част от тези предимства е и енергийната ефективност, благодарение на която се реализират значителни икономии на електроенергия и същевременно се намаляват негативните ефекти върху околната среда. Ето какво точно могат да ви предложат климатици Toshiba по отношение на аспектите „енергийна ефективност“ и „екология“:

Климатици Toshiba 1 - предложение 1
Климатици Toshiba – предложение 1

Kлиматици Toshiba: Хладилен агент R32

Новите модели климатици Toshiba използват хладилен агент R32. Потенциалът за глобално затопляне (GWP) на въпросния хладилен агент е доста по-нисък в сравнение с този на R410A. На практика хладилен агент R32 осигурява перфектната комбинация между постигане на желаната енергийна ефективност и грижа за околната среда.

Kлиматици Toshiba: Прецизни системи за контрол на температурата

Климатици Toshiba разполагат с изключително прецизни системи за поддържане и контрол на температурата в помещението. Системи, работещи на пълни обороти, докато се реализира желаната температура и след това използващи само и единствено минималните количества електроенергия за поддържане на въпросната температура. Благодарение на тези системи уредите, които са част от каталога на японския бранд, са способни трайно да намалят разходите ви за електроенергия и съответно стойностите на вашите сметки за ток.  

Климатици Toshiba 2 - предложение 2
Климатици Toshiba – предложение 2

Kлиматици Toshiba: Нови уреди с най-висок енергиен клас

В новите серии климатици Toshiba, излизащи на международния пазар, винаги са налице уреди с най-висок енергиен клас, а именно A+++. Макар и по-скъпи от останалите уреди от категорията, тези климатици Toshiba в дългосрочен план ще ви бъдат максимално полезни по отношение реализирането на икономии от електроенергия и ограничаването на щетите върху средата, която ви заобикаля.  

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-доброто от каталога на климатици Toshiba. От нашите магазини и онлайн платформа можете да си закупите на конкуретни цени уреди, отговарящи напълно на нуждите и изискванията ви в дома или офиса. Доверете се на екипа на Антонов Клима и съчетайте оптимално вашия комфорт с грижата за естествената среда за живот на планетата! 

Kлиматици Toshiba: Прецизни системи за контрол на температурата

Kлиматици Toshiba: Прецизни системи за контрол на температурата

Kлиматици Toshiba: Нови уреди с най-висок енергиен клас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *