Новини

Какво от каталога на климатици Hitachi можем да ви предложим ние от Антонов Клима?

климатици hitachi 3 - термометър

Антонов Клима Инженеринг ООД е сред водещите фирми за търговия на климатици на българския пазар. Ние ви предлагаме първокласни уреди за дома, офиса и всяко друго помещение на максимално конкурентни цени. Екипът на Антонов Клима работи с редица водещи производители в сферата, сред които и японската марка Hitachi. Ето какво от каталога на климатици Hitachi можете да откриете в нашите магазини и онлайн платформа:

Климатици Hitachi 1 - предложение 1
Климатици Hitachi – предложение 1

Kлиматици Hitachi: В редица форми и размери

Предлагаме ви климатици Hitachi в редица форми и размери, които ще отговорят напълно на параметрите на вашата стая или помещение. В зависимост от целите, изискванията и предпочитанията си, бихте могли да закупите от нашите магазини или онлайн платформа първокласни модели както стенни, така и подови климатици Hitachi.

Kлиматици Hitachi: С различни мощности и класове на енергийна ефективност

В магазините и онлайн платформата на Антонов Клима ще откриете климатици Hitachi с подходящи мощности за по-големи и по-малки помещения. Разполагаме с уреди от каталога на бранда, които са предназначени за помещения с площ 15m² / 39m³, и с такива, способни ефективно да затоплят или охладят площ от 60m² / 156m³. По отношение на класовете за енергийна ефективност също можете да си закупите климатици Hitachi, които ще ви помогнат да реализирате желаните икономии от електроенергия.   

климатици Hitachi 2 - предложение 2
климатици Hitachi – предложение 2

Kлиматици Hitachi: От всички ценови диапазони

Стремейки се да удовлетворим нуждите и финансовите възможности на максимално широк кръг от потребители, ние от Антонов Клима сме включили в продуктовата си гама климатици Hitachi от всички ценови диапазони. Независимо дали си търсите уред от бюджетен, среден или висок клас, физическите ни търговски обекти и нашата онлайн платформа са подходящите места за вас.

Климатици Hitachi от Антонов Клима – максимален комфорт на изгодна цена!

Kлиматици Hitachi: В редица форми и размери

Kлиматици Hitachi: С различни мощности и класове на енергийна ефективност

Kлиматици Hitachi: От всички ценови диапазони

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *