Общи

Климатици Варна – какви екстри предлага Антонов Клима за своите клиенти в морската столица?

Антонов Клима Инженеринг ООД е сред водещите фирми на българския пазар в сферата на климатизацията, предлагайки уреди на реномирани производители като Toshiba, Daikin, Mitsubishi, Fujitsu и т.н. В нашите магазини във Варна, намиращи се съответно в кварталите Янош Хуняди, Васил Левски и Битоля, ще откриете оптималното съотношение между качество и цена, както и някои чудесни екстри при покупката на климатици. Ето за какви екстри става въпрос:

Климатици Варна от Антонов Клима: Пълна гаранция

Предлагаме ви пълна гаранция до 5 години за климатиците, които ще закупите от нашите магазини във Варна. Гаранция, даваща ви сигурност, че съответните уреди наистина са с най-високо качество и надеждност, и ще ви вършат работа за дълъг период от време.

Климатици Варна 1 - мъж включва климатик
Климатици Варна – доверете се на Антонов Клима при избора на климатик!

Климатици Варна от Антонов Клима: Сервизно обслужване

Разполагаме със собствени сервизни екипи, които ще ви помогнат в случай на появил се проблем или неизправност в работата на закупените от вас уреди. Въпросните екипи, съставени от специалисти с богат опит в сферата, предоставят бърза и качествена диагностика и ремонт на климатичните инсталации.

Климатици Варна от Антонов Клима: Покупка на изплащане

Ако искате да си закупите най-добрите модели климатици, предлагани в нашите магазини във Варна, но моментните ви финансови възможности не позволяват да ги платите наведнъж, можете да се възползвате от опцията за покупка на изплащане. За определени модели предлагаме вариант за покупка на изплащане с 0% лихва, който напълно отговаря на вашия финансов интерес като клиент. Тези и още редица екстри ще получите, ако изберете да си закупите климатици от нашите магазини във Варна. Доверете се на екипа на Антонов Клима и си гарантирайте желания ежедневен комфорт както у дома, така и на работното място!

Климатици Варна от Антонов Клима: Пълна гаранция

Климатици Варна от Антонов Клима: Сервизно обслужване

Климатици Варна от Антонов Клима: Покупка на изплащане

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *