Общи

Климатици Варна – какво трябва да знаете за магазините на Антонов Клима?

Климатици Варна 1 - море

Антонов Клима Инженеринг ООД е сред водещите фирми за климатици на българския пазар със сериозно присъствие във Варна. Ние се стремим да предоставим на клиентите си в морската столица оптималното съотношение между качество и цена, когато става въпрос за уредите от тази категория. В следващите редове ще ви представим накратко основните неща, които трябва да знаете за нашите магазини за климатици във Варна:

Климатици Варна – къде се намират магазините на Антонов Клима?

Както вече отбелязахме в самото начало на текста, фирма Антонов Клима Инженеринг ООД има сериозно присъствие на пазара за климатици във Варна. Разполагаме с 3 магазина в града, чиито локации са съответно в кварталите Васил Левски, Битоля и Янош Хуняди. Магазините ни за климатици са подредени така че в оптимална степен да покриват територията на Варна и да бъдат удобни за клиентите от различните части на града.

Климатици Варна 2 - фасада
Климатици Варна – фасада

Климатици Варна – продуктовата гама в магазините на Антонов Клима

Наличната гама от климатици в магазините на Антонов Клима във Варна е изключително богата и разнообразна. Тук можете да открите климатици за стената и за пода, инверторни и хиперинверторни такива, с различни мощности, класове на енергийна ефективност и други важни характеристики. Антонов Клима предлага на клиентите си най-добрите уреди от каталозите на водещи световни марки като Toshiba, Mitsubishi, Fujitsu, Hitachi и много други.

Климатици Варна – допълнителни преимущества за клиента в магазините на Антонов Клима

Клиентите на Антонов Клима ще получат и редица допълнителни преимущества по време на пазаруване. В нашите магазини във Варна редовно са налице определени модели климатици, предлагащи се на промоционални цени и намаления. Служителите ни са готови също така да ви предоставят професионална помощ и консултация, ако имате нужда от такива при вземане на решение за това кой уред би бил най-подходящ за вашия дом или офис.  

Разгледайте страницата ни за климатици Варна

Климатици Варна – къде се намират магазините на Антонов Клима?

Климатици Варна – къде се намират магазините на Антонов Клима?

Климатици Варна – допълнителни преимущества за клиента в магазините на Антонов Клима

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *