Новини

Климатици Варна – как да се свържете с магазините на Антонов Клима?

Климатици Варна 1 - море

Антонов Клима Инженеринг ООД е сред водещите фирми в сферата на климатизацията на българския пазар, които разполагат със сериозно присъствие във Варна. Разполагаме с 3 магазина за климатици в морската ни столица, намиращи се съответно в кварталите Васил Левски, Битоля и Янош Хуняди. Освен това сме предвидили и удобни методи за връзка с нашите клиенти, които искат да направят поръчка от дистанция или пък да получат професионална помощ и консултация. Ето как да се свържете с магазините на Антонов Клима:

Климатици Варна 2 - море
Климатици Варна – свържете се с нас!

Климатици Варна от Антонов Клима: По телефон  

Всеки наш магазин за климатици във Варна си има телефон, който можете да видите на страницата ни „Контакти“. Свързвайки се със служителите ни по телефона, имате възможност да попитате за наличието на даден модел уред в търговския обект, както и да направите консултация относно избора на климатик за вашия дом или офис.

Климатици Варна от Антонов Клима: По имейл

Ако имате въпроси, свързани с дадени модели климатици, които се предлагат в магазините ни във Варна, можете да ни ги зададете също така по имейл. Бъдете сигурни, че нашите служители ще ви отговорят в кратки срокове, при това максимално информативно и изчепателно.

Климатици Варна от Антонов Клима: Чрез онлайн платформата

Онлайн платформата ни е място, където можете да се информирате подробно за всички предлагани от нас модели климатици. Ако нямате време да отскочите до магазините ни във Варна, можете директно да направите поръчка онлайн и да изчакате доставката на уреда до посочения от вас адрес.

Антонов Клима ви предлага най-добрите модели климатици от каталозите на водещи в световен мащаб производители като Fujitsu, Daikin, Mitsubishi, Toshiba, Hitachi и т.н. Посетете магазините ни във Варна, за да се сдобиете с уреди с първокласно качество на максимално конкурентна цена!   

Разгледайте страницата ни климатици Варна 

Климатици Варна от Антонов Клима: По телефон 

Климатици Варна от Антонов Клима: По имейл

Климатици Варна от Антонов Клима: Чрез онлайн платформата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *