Общи

Климатици Варна – посетете магазините на Антонов Клима това лято!

Антонов Клима Инженеринг ООД е сред водещите фирми в сферата на климатизацията на българския пазар, които разполагат с магазини в морската столица Варна. Изгодните оферти, които предлагаме, както и богатият ни опит в бранша, правят въпросните магазини идеален избор за вас като клиенти. В следващите редове ще ви разкажем накратко основното, което трябва да знаете за нашите услуги.

Климатици Варна от Антонов Клима: Какви марки можете да откриете при нас?

Антонов Клима предлага на българския пазар климатици от престижни и реномирани марки, които във времето са доказали качеството и полезността на своите продукти. В магазините ни във Варна можете да откриете множество актуални модели уреди от каталозите на Toshiba, Hitachi, Daikin, Carrier, Mitsubishi и т.н.

Климатици Варна 1 - техник инсталиращ климатик
Климатици Варна – надеждна и качествена техника!

Климатици Варна от Антонов Клима: Къде са разположени магазините ни?

Трите ни магазина във Варна са разположени в различни квартали, така че всички потребители, нуждаещи се от качествени климатици, да могат да дойдат при нас бързо и лесно. Става въпрос за кварталите Васил Левски, Битоля и Янош Хуняди, като за точните адреси на търговските обекти вижте в страницата ни „Магазини“.  

Климатици Варна от Антонов Клима: Какви преимущества ще ви предложим?

Главното преимущество, което ще откриете в магазините ни за климатици във Варна, е оптималното за местния пазар съотношение между качество и цена на уредите. Още по-голяма полза във финансов аспект ще имате, ако следите през онлайн платформата ни нашите редовни промоции и намаления. А в случай, че не сте сигурни в избора си или просто имате въпроси относно даден модел климатици, не се колебайте да се обърнете към висококвалифицираните и отлично обучени служители в магазините ни във Варна. Климатици Варна от Антонов Клима – направете своето лято една идея по-приятно и комфортно!

Климатици Варна от Антонов Клима: Какви марки можете да откриете при нас?

Климатици Варна от Антонов Клима: Къде са разположени магазините ни?

Климатици Варна от Антонов Клима: Какви преимущества ще ви предложим?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *