Общи

Климатици София – заповядайте в магазините на Антонов Клима това лято!

Юли и август са сред месеците, през които климатикът е най-необходим в дома и офиса. Ако се нуждаете от нов уред, най-добре направете покупка веднага, за да можете да се спасите от жегите. Магазините на Антонов Клима в София са най-подходящото място за вас, откъдето бихте могли да си вземете първокласни климатици на изгодни цени. В следващите редове ще ви представим накратко своите услуги:

Климатици София от Антонов Клима: Какво трябва да знаете за фирмата?

Вече години наред Антонов Клима Инженеринг ООД се нарежда сред водещите фирми на българския пазар, що се отнася до сферата на климатизацията, вентилацията и отоплението. Богатият ни опит в тази сфера ни позволява да разбираме добре нуждите на клиентите и да подбираме най-подходящите уреди за тях. В магазините ни в София ще откриете най-доброто от каталозите на реномирани и утвърдени брандове като Fujitsu, Mitsubishi, Toshiba, Hitachi, Gree и др.

Климатици София 1 - климатик
Климатици София – обърнете се към нашия екип!

Климатици София от Антонов Клима: Къде се намират магазините ни?  

Антонов Клима разполага с 4 магазина за климатици в София, така че да покрие максимално територията на града. Въпросните магазини се намират в кварталите Лозенец, Овча Купел, Манастирски ливади и Младост.

Климатици София от Антонов Клима: Какви преимущества ви предлагаме?

Много са преимуществата, които бихте получили, ако изберете именно магазините за климатици в София на Антонов Клима. Ние предлагаме само и единствено първокласни уреди от тази категория, при това на максимално конкурентни цени, съобразени с тенденциите на български я пазар. В магазините ни редовно са налице определени артикули на промоция, като специалните предложения могат да се следят лесно в нашата онлайн платформа. Ако имате нужда от допълнителна информация относно даден модел климатик, не се притеснявайте да се обърнете към служителите ни, които с радост ще отговорят на всички ваши въпроси.

Климатици София от Антонов Клима – най-добрия избор за вашия дом и офис!  

Климатици София от Антонов Клима: Какво трябва да знаете за фирмата?

Климатици София от Антонов Клима: Къде се намират магазините ни?

Климатици София от Антонов Клима: Какви преимущества ви предлагаме?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *