Общи

Климатици София – какво отличава магазините на Антонов Клима от останалите такива в столицата?

Антонов Клима Инженеринг ООД е сред водещите фирми в България, що се отнася до сферата на климатизацията. Ние предлагаме на родните потребители първокласни модели климатици, които са дело на водещи световни производители. Специално в столицата София разполагаме с четири магазина – в кварталите Лозенец, Младост, Овча Купел и Манастирски ливади.

През годините сме се утвърдили като надежден партньор, предоставящ на своите клиенти оптимално съотношение между качество и цена, както и солидни гаранции за предлаганите уреди. Това обаче съвсем не е всичко, което отличава нашите магазини за климатици от останалите подобни търговски обекти в столицата. Ето какво още ще получите от нас:

Климатици София от Антонов Клима: Професионален съвет и консултация

Климатици София 1 - всекидневна с климатик
Климатици София – възползвайте се от предложенията на Антонов Клима

Благодарение на над 20-годишния ни опит в търговията с климатици, сме натрупали солидни количества знания и експертиза за този тип уреди. Знания и експертиза, които с радост споделяме с нашите клиенти, за да им помогнем да направят максимално адекватен и информиран избор.

Климатици София от Антонов Клима: Наличности на склад

Поддържаме наличности на склад от всички модели на водещите световни производители на климатици. Идвайки в нашите магазини в София, можете да бъдете сигурни, че няма да чакате дни или седмици за набелязания от вас уред, а ще го получите веднага.

Климатици София от Антонов Клима: Висококачествен монтаж

При нужда от професионален монтаж на закупените климатици, отново магазините ни в София са точното място за вас. Разполагаме със собствени монтажни групи, в които влизат само и единствено висококвалифицирани и опитни специалисти, снабдени с най-добрите професионални инструменти. Така че ще ви осигурим прецизен монтаж на уредите, спомагащ за тяхната ефективна работа и устойчивостта им във времето. Климатици София от Антонов Клима – за тези, които не желаят да правят компромиси при своя избор!

Климатици София от Антонов Клима: Професионален съвет и консултация

Климатици София от Антонов Клима: Наличности на склад

Климатици София от Антонов Клима: Висококачествен монтаж

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *