Новини

Климатици София – как да си поръчате желаните уреди от Антонов Клима?

Климатици София 2 - забележителности

Антонов Клима Инженеринг ООД е сред водещите фирми за климатизация, вентилация и отопление на българския пазар. Не само че предлагаме най-добрите модели климатици на брандове като Fujitsu, Hitachi, Mitsubishi, Daikin и др., но и даваме възможност на клиентите си да направят поръчка по най-удобния за тях метод. Ето как да поръчате желаните уреди от Антонов Клима, ако живеете в София:

Климатици София: Посетете магазините ни

Антонов Клима разполага с 4 магазина за климатици на територията на град София. Те се намират в кварталите Лозенец, Манастирски ливади, Младост и Овча Купел, покривайки максимална част от територията на столицата и позволявайки на живеещите в различните нейни части да имат на разположение удобен търговски обект за пазаруване.

Климатици София 1 - предложение
Климатици София – свържете се с нас!

Климатици София: Пазарувайте директно от нашата онлайн платформа

Ако предпочитате да пазарувате онлайн, докато сте се разположили удобно пред лаптопа си, нашата онлайн платформа е правилната опция. В нея можете да избирате измежду богата гама от уреди, като за всеки един от тях са налице достатъчно богато описание и технически характеристики. След като сте готови с избора си, просто направете своята поръчка и изчакайте доставката до посочения от вас адрес.

Климатици София: Свържете се с нас посредством останалите форми за контакт

На страницата ‚Контакти“ можете да откриете телефон и имейл за връзка с всеки един наш магазин в София или в друг град. Налице е също онлайн форма, чрез която можете да ни изпратите съобщение. Използвайте тези средства, за да се свържете с екипа ни и да поискате информация за даден модел климатици, да проверите дали го има в наличност или да направите поръчка на набелязан артикул.

Антонов Клима – първокласни уреди за вашия ежедневен комфорт!

Разгледайте страницата ни за климатици София

Климатици София: Посетете магазините ни

Климатици София: Пазарувайте директно от нашата онлайн платформа

Климатици София: Свържете се с нас посредством останалите форми за контакт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *