Общи

Климатици София – качество, бързина и удобство в магазините на Антонов Клима

Климатици София 3 - корица

Антонов Клима Инженеринг ООД е сред водещите фирми на българския пазар в сферата на климатизацията. Ние разполагаме с четири търговски обекта в София, които покриват оптимално територията на столицата. Те се намират съответно в кварталите Младост, Лозенец, Овча Купел и Манастирски ливади. Вижте няколко основателни причини да посетите именно нашите търговски обекти при нужда от нови климатици:

Климатици София 1 - кухня
Климатици София – свържете се с нас!

Климатици София от Антонов Клима: Високо качество

Посещавайки магазините в София на Антонов Клима, потребителите си гарантират покупката на климатици с първокласно качество. Ние работим с водещи и реномирани производители в глобален мащаб, сред които Fujitsu, Daikin, Toshiba, Carrier, Mitsubishi и т.н. Производители, които през годините са доказали, че не правят никакви компромиси с характеристиките на своите уреди, както и с удовлетвореността на потребителите.

Климатици София 2 - маса
Климатици София – прочетете повече!

Климатици София от Антонов Клима: Своевременно и професионално обслужване

Добре обучените служители в обектите ни в София веднага ще ви обърнат внимание и ще ви осигурят професионално обслужване по най-добрите стандарти. Не се колебайте да поискате повече информация от тях за интересуващите ви модели климатици, както и да изясните всяко съмнение или несигурност, които имате. 

Климатици София от Антонов Клима: Необходимите допълнителни услуги

В обектите на Антонов Клима в София можете да заявите също допълнителните услуги, които са ви необходими при покупка на климатици. В това число са и услугите по доставка и монтаж на уредите. Предлагаме солидни гаранции за всеки един модел климатик, както и гаранционно обслужване при възникнал проблем.

Посетете магазините за климатици в София на Антонов Клима или директно поръчайте през онлайн платформата ни – изборът е изцяло ваш. И в двата случая ще получите първокласни уреди от категорията на максимално изгодни цени. 

Климатици София от Антонов Клима: Високо качество

Климатици София от Антонов Клима: Своевременно и професионално обслужване

Климатици София от Антонов Клима: Необходимите допълнителни услуги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *