Новини

Климатици София – полезна информация за магазините на Антонов Клима

Климатици София 1 - street view

В днешната статия от блога на Антонов Клима ще ви дадем полезна информация за нашите магазини за климатици в София. Магазини, които всеки живеещ в столицата ( и не само) може да посети, за да си закупи първокласни уреди за регулиране на температурата на максимално конкурентна цена. Ето какво трябва да знаете за физическите ни търговски обекти:

Климатици София – къде се намират магазините на Антонов Клима?

Антонов Клима разполага с 4 магазина за климатици на територията на София. Те се намират съответно в кварталите Лозенец, Манастирски ливади, Младост и Овча Купел. Разположили сме своите физически търговски обекти така че те да бъдат удобни за максимален брой от жителите на столицата, нуждаещи се от качествени и надеждни уреди за регулиране на температурата в дома или офиса си.

Климатици София – какво ще откриете в магазините на Антонов Клима?

В магазините на Антонов Клима в София ще откриете абсолютно всичко, от което имате нужда по отношение на категория „Климатици“. В това число стенни и подови, инверторни и хиперинверторни уреди, мулти – сплит системи и т.н. Предлагаме на българския пазар най-добрите и актуални модели климатици от каталозите на брандове като Toshiba, Hitachi, Mitsubishi, Fujitsu и много други.   

Климстици София 2- анимация
Климатици София – анимирана картинка

Климатици София – можете ли да поискате професионална консултация в магазините на Антонов Клима?

Да, разбира се. Служителите в нашите магазини в София с радост ще ви помогнат да подберете най-подходящите модели климатици за нуждите и изискванията си. Трябва само да им разкажете за параметрите на дома или офиса си, за своите изисквания по отношение функциите на уредите, както и за цената, която сте готови да платите за тях. Оттам нататък със сигурност ще получите редица изгодни предложения и оферти, отговарящи на вашето търсене.

Разгледайте страницата ни климатици София

Климатици София – къде се намират магазините на Антонов Клима?

Климатици София – какво ще откриете в магазините на Антонов Клима?

Климатици София – можете ли да поискате професионална консултация в магазините на Антонов Клима?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *