Общи

Климатици Daikin – как биха могли да помогнат за вашия ежедневен комфорт?

Марката Daikin се утвърди през последните години като една от водещите в глобален мащаб, що се отнася до производството на климатици. Освен с висока енергийна ефективност и способност за прецизен контрол на температурата, нейните уреди се отличават и с редица допълнителни функции. Ето кои от тези функции на климатици Daikin бихте могли да използвате, за да гарантирате своя комфорт в ежедневието:

Комфортен режим

На първо място по-голямата част от новите модели климатици Daikin разполагат с т.нар. комфортен режим. Става въпрос за режим, благодарение на който е възможно да се предотвратят силните въздушни течения в дадено помещение. Активирайки този режим на вашите климатици Daikin, ще се предпазите от вдухване на топъл или студен въздух право към тялото ви.

Климатици Daikin 1 - изображение на климатик, жена и котка у дома
Климатици Daikin – богата и разнообразна гама от уреди налични в магазините и онлайн!

Режим на висока мощност

Режимът на висока мощност на климатици Daikin влиза в употреба, когато е необходимо помещението да се затопли или охлади за максимално кратко време. След като желаният резултат е постигнат и изключите функцията, уредът отново ще заработи на режима, който сте задали преди това.

Автоматичен режим

Когато става въпрос за способността на новите модели климатици Daikin да предоставят комфорт в ежедневието на човека, няма как да не споменем и техния автоматичен режим. След като им бъде зададена желаната температура в помещението, уредите автоматично избират оптималния режим на затопляне или охлаждане за достигането й.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар водещите и актуални модели климатици, производство на Daikin. Богатата и разнообразна гама от уреди, налична в магазините и онлайн платформата ни, ще ви позволи да направите най-добрия избор според своите нужди и изисквания. Свържете се с нас, ако ви е необходима професионална консултация или повече информация за конкретен модел климатици Daikin!

Комфортен режим

Режим на висока мощност

Автоматичен режим

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.