Общи

Климатици Daikin – как биха могли да помогнат за вашия ежедневен комфорт?

Марката Daikin се утвърди през последните години като една от водещите в глобален мащаб, що се отнася до производството на климатици. Освен с висока енергийна ефективност и способност за прецизен контрол на температурата, нейните уреди се отличават и с редица допълнителни функции. Ето кои от тези функции на климатици Daikin бихте могли да използвате, за да гарантирате своя комфорт в ежедневието:

Комфортен режим

На първо място по-голямата част от новите модели климатици Daikin разполагат с т.нар. комфортен режим. Става въпрос за режим, благодарение на който е възможно да се предотвратят силните въздушни течения в дадено помещение. Активирайки този режим на вашите климатици Daikin, ще се предпазите от вдухване на топъл или студен въздух право към тялото ви.

Климатици Daikin 1 - изображение на климатик, жена и котка у дома
Климатици Daikin – богата и разнообразна гама от уреди налични в магазините и онлайн!

Режим на висока мощност

Режимът на висока мощност на климатици Daikin влиза в употреба, когато е необходимо помещението да се затопли или охлади за максимално кратко време. След като желаният резултат е постигнат и изключите функцията, уредът отново ще заработи на режима, който сте задали преди това.

Автоматичен режим

Когато става въпрос за способността на новите модели климатици Daikin да предоставят комфорт в ежедневието на човека, няма как да не споменем и техния автоматичен режим. След като им бъде зададена желаната температура в помещението, уредите автоматично избират оптималния режим на затопляне или охлаждане за достигането й.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар водещите и актуални модели климатици, производство на Daikin. Богатата и разнообразна гама от уреди, налична в магазините и онлайн платформата ни, ще ви позволи да направите най-добрия избор според своите нужди и изисквания. Свържете се с нас, ако ви е необходима професионална консултация или повече информация за конкретен модел климатици Daikin!

Комфортен режим

Режим на висока мощност

Автоматичен режим

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *