Новини

Климатици Daikin – функции, които ще осигурят спокойния ви и приятен сън

Климатици Daikin 1 - спокойствие

В допълнение към традиционните преимущества като голяма мощност, висока енергийна ефективност, филтър за пречистване на въздуха и т.н., някои от новите модели климатици Daikin разполагат и с функции, които ще осигурят спокойния ви и приятен сън. Ето кои са тези функции и как можете да ги използвате за своята пълноценна почивка през нощта:

Климатици Daikin 2 - спалня
Климатици Daikin – изберете качеството!

Климатици Daikin: Комфортен режим

Това е базовият комфортен режим, който се среща при доста модели климатици Daikin. Режим, който е свързан с предотвратяване на силните въздушни течения в стаята или помещението. Благодарение на този режим не се позволява вдухването на топъл или съответно студен въздух право към човешкото тяло.

Климатици Daikin: Режим на работа за спокоен сън

Специален режим на работа на климатици Daikin, който е предназначен точно за спокойния и пълноценен сън на човека. Режимът следва определен ритъм на плаваща температура, осигуряващ подобрен комфорт на човека, който се е отпуснал в леглото и се наслаждава на своята почивка.

Климатици Daikin 3 - нов апартамент
Климатици Daikin – за вашия дом!

Климатици Daikin: Безшумна работа на вътрешното тяло

И третата функция на климатици Daikin, която бихте могли да използвате, за да подобрите своя релакс през нощта. Тя се активира посредством бутона „Безшумно“, намиращ се върху дистанционното управление. Използвайки въпросния бутон, ще успеете да намалите шума на работещото външно/вътрешно тяло до 3 dB(A). Стойности, които по никакъв начин няма да възпрепятстват спокойния ви сън.

Антонов Клима Инженеринг ООД ви предлага най-новите и актуални модели климатици от каталога на марката Daikin. Можете да си поръчате избрания сред тези модели в магазините ни, намиращи се в градовете София, Варна, Добрич, Силистра и Дулово, или пък директно в нашата онлайн платформа. Доверете се на екипа на Антонов Клима и си гарантирайте максимален комфорт у дома както през деня, така и през нощта! 

Климатици Daikin: Комфортен режим

Климатици Daikin: Режим на работа за спокоен сън

Климатици Daikin: Безшумна работа на вътрешното тяло

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *