Новини

Как климатици Fujitsu ще спомогнат за подобряване качеството на въздуха във вашата ежедневна среда?

Климатици Fujitsu 2
Климатици Fujitsu 1

Климатици Fujitsu – спомагат за подобряване на качеството на въздуха 

Fujitsu е сред най-популярните марки за климатици в глобален мащаб. Уредите от каталога на японската компания се отличават с висока енергийна ефективност, възможност за прецизен контрол на температурата във всеки един момент и ниски нива на шум при работа. Това са само част от причините климатици Fujitsu да са толкова използвами и предпочитани както в домовете на хората, така и в офисите и бизнес сградите.

Днес обаче ще поговорим за една нетолкова позната функция на новите модели климатици Fujitsu, а именно функцията за пречистване на въздуха в помещението. Тази функция е от голямо значение, тъй като генерира значителни ползи за човешкото здраве и кондиция. Ето чрез кои свои приспособления климатици Fujitsu могат да спомогнат за подобряване качеството на въздуха във вашата ежедневна среда:

Йонно – дезодориращ филтър 

Йонно – дезодориращият филтър на климатици Fujitsu използва окисляващ и абсорбиращ ефект на йони, които се генерират от керамиката със свръхфини частици. Благодарение на тези йони климатици Fujitsu успешно неутрализират всякакви неприятни миризми, коиито биха могли да се появят в съответната стая или помещение. 

Ябълков – катехинов филтър 

Вторият важен филтър на климатици Fujitsu е ябълковo – катехиновият. Той употребява статично електричество, за да почисти въздуха в помещението от прах и други вредни частици. По този начин климатици Fujitsu допринасят за по-големия комфорт на човек в ежедневието и намаляват до минимум нежеланите симптоми и дразнения при страдащите от различни алергии.

Ако желаете да избирате измежду най-добрите и актуални модели климатици Fujitsu, посетете магазините на Антонов Клима, намиращи се в градовете София, Варна, Добрич, Силистра и Дулово, или пък директно направете поръчка през онлайн платформата ни. Антонов Клима е верният избор за всеки човек, който иска да си гарантира комфорт и здравословна среда в ежедневието!

Йонно – дезодориращ филтър

Ябълков – катехинов филтър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *