Новини

Климатици Fujitsu – функции, които можете да използвате за повече комфорт в своето ежедневие

Климaтици Fujitsu 1 - хол

Климатици Fujitsu са чудесен избор за всеки един дом. Със своята висока енергийна ефективност, способност за прецизен контрол на температурата и надеждни филтри за подобряване качеството на въздуха, те спомагат за постигането на оптимална жизнена среда за обитателите. Освен това обаче климатици Fujitsu разполагат с редица функции, които бихте могли да използвате за гарантиране на повече комфорт в своето ежедневие. Ето част от въпросните функции:

Климaтици Fujitsu 2 - спалня
Климaтици Fujitsu – изберете качеството!

Климатици Fujitsu: Мощен режим

Мощният режим на климатици Fujitsu е идеален избор, когато се търси бързо и ефективно достигане до желаната температура в стаята или помещението. Активирайки този режим, вие ще си осигурите работа на уреда при максимален въздушен поток и скорост на компресора, докато се реализира зададената цел.

Климатици Fujitsu: Автоматичен рестарт

Функцията за автоматичен рестарт на климатици Fujitsu ви гарантира, че при временно прекъсване на тока, уредът ще възобнови своята работа веднага след възстановяване на захранването. При това той ще възобнови своята работа в режима, в който е бил преди спирането на електричеството. 

Климaтици Fujitsu 3 - нов
Климaтици Fujitsu – доверете ни се!

Климатици Fujitsu: Тих режим на работа

Тихият режим спомага за това да се намалят до минимум нивата на шума по време на работата на уреда. Той може да ви послужи в редица ситуации – при желание за спокоен сън и пълноценна почивка, при нужда от тишина, при опит за концентрация върху дадена задача или дейност, и т.н.

Ние от Антонов Клима Инженеринг ООД подбираме в магазините и онлайн платформата си най-добрите и актуални модели климатици от каталога на Fujitsu. Даваме ви възможност да си поръчате тези първокласни уреди бързо, лесно и при максимално изгодна цена. Доверете се на екипа на Антонов Клима и си осигурете комфорт и множество приятни моменти в ежедневието!

Климатици Fujitsu: Мощен режим


Климатици Fujitsu: Автоматичен рестарт

Климатици Fujitsu: Тих режим на работа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *