Новини

Какви механизми за защита срещу мухъл имат вашите климатици Hitachi?

Климатици Hitachi 2
Климатици Hitachi 1

Климатици Hitachi – механизми за защита срещу мухъл

Марката Hitachi отдавна се е утвърдила на международния пазар като производител на качествени и иновативни климатици. Нейните уреди се отличават с най-висока енергийна ефективност, ниски нива на шума при работа, както и редица допълнителни функции и екстри. Именно на някои от тези допълнителни функции и екстри ще обърнем внимание в днешната статия от блога на Антонов Клима.

Става въпрос за функциите на климатици Hitachi, свързани с осигуряването на надеждна защита на вътрешното тяло срещу мухъл. Подобна защита е много важна от гледна точка съхраняването на отличното състояние на уредите във времето. Ето какви специфични механизми за защита срещу мухъл биха могли да притежават вашите климатици Hitachi:   

Самопочистване

Започваме с функцията за самопочистване, налична при почти всички нови модели климатици Hitachi. Какво точно представлява тази функция? Благодарение на нея се осъществява редовно и навременно изсушаване на изпарителя на вътрешното тяло. Така се предотвратява образуването на мухъл и вашите климатици Hitachi остават напълно функционални и ефективни при работа.

Неръждаеми елементи

При част от новите модели климатици Hitachi вътрешните повърхости са покрити с неръждаема стомана. Неръждаема стомана, спомагаща за това уредът да остане напълно чист за дълъг период от време и да не се образува никаква мухъл или плесен във вътрешността му. По този начин климатици Hitachi са способни да осигуряват чистотата на въздуха в конкретната стая или помещение и да предотвратяват разпространението на вредни микроорганизми.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-доброто от продуктовата гама на климатици Hitachi. Ако посетите нашите търговски обекти, намиращи се в градовете София, Варна, Добрич, Силистра и Дулово, или пък пазарувате през онлайн платформата ни, ще получите първокласни уреди за своя дом и офис при максимално изгодна цена. Доверете се на екипа на Антонов Клима и гарантирайте оптималния си комфорт в ежедневието!

Самопочистване

Неръждаеми елементи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *