Новини

Климатици Hitachi – защо да поръчате комплекта за сух контакт?

Климатици HItachi 2 - дневна

Hitachi е една от най-популярните и търсени марки климатици в глобален мащаб. Нейните уреди се отличават с висока енергийна ефективност, отговаряща на нуждите на съвременните домакинства и бизнеси, както и редица допълнителни функции, допринасящи за гарантирането на ежедневния комфорт. Една от екстрите, които потребителите получават при закупуване на климатици Hitachi, е възможността да си поръчат към тях и т.нар. комплекти за сух контакт.

климатици hitachi 1 - прозорец
Климатици Hitachi – доверете се на качеството!

Комплектът за сух контакт е възможно да бъде заявен за всички модели климатици Hitachi. По своята същност това са комплекти, служещи за автоматично включване и изключване при определени условия. Сред типичните приложения, свързани с комплекта за сух контакт на климатици Hitachi, са свързването към прозорец и електронният ключ. Ето какво точно представляват въпросните приложения:

Климатици Hitachi: Свързване към прозорец

Свързването към прозорец е приложение, което ще позволи на вашите климатици Hitachi да се изключват автоматично при отворен прозорец. По този начин ще се постигне по-висока ефективност по отношение пестенето на енергия, която ще доведе до осезаемо понижаване на вашите сметки за ток.

Климатици Hitachi: Електронен ключ

Климатици HItachi 3 - улеснение
Климатици HItachi 3- за вашето удобство!

Електронен ключ е друго приложение, свързано с автоматизирането на функциите за изключване на климатици Hitachi. За разлика от свързването към прозорец обаче, при него уредът се изключва, когато ключът – карта не е поставен в гнездото.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-доброто от продуктовата гама на климатици Hitachi. От нашите магазини, намиращи се в градовете София, Варна, Добрич, Силистра и Дулово, както и от онлайн платформата ни, можете да си вземете уред с желаните мощност, енергиен клас, допълнителни функции и цена. Доверете се на екипа на Антонов Клима и си подсигурете комфорта у дома и на работното място!

Климатици Hitachi: Свързване към прозорец


Климатици Hitachi: Електронен ключ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *