Общи

Климатици Hitachi – какви са ползите от неръждаемите елементи?

Голяма част от новите модели климатици Hitachi са с вътрешни повърхности, покрити с неръждаема стомана. Тези своеобразни неръждаеми елементи носят редица ползи и преимущества за собствениците на съответните уреди. Ето за какви ползи и преимущества става въпрос:

Неръждаеми елементи на климатици Hitachi: Чист въздух в помещението 

Освен стандартните преимущества като висока енергийна ефективност и прецизен контрол на температурата, климатици Hitachi са способни също така да ви гарантират перфектна чистота на въздуха в съответната стая или помещение. Това става именно благодарение на техните неръждаеми елементи. Въпросните елементи не позволяват разпространението на патогени и вредни микроорганизми, които биха могли да застрашат здравето на обитателите. 

Климатици Hitachi 1 - климатик
Климатици Hitachi – богато разнообразие от предложения!

Неръждаеми елементи на климатици Hitachi: Без мухъл и плесен 

Друго преимущество на неръждаемите елементи на климатици Hitachi е запазването на чистотата във вътрешността на уреда. Въпросната чистота се постига най-вече посредством неутрализирането на процесите, водещи до образуване на мухъл и плесен.

Неръждаеми елементи на климатици Hitachi: По-дълъг живот на уредите

Чистотата във вътрешността на климатици Hiitachi спомага за максимално ефективната работа на уредите, както и за запазването на тяхната функционалност. В крайна сметка това води до по-дълъг живот на уредите и възможност за пълноценното им използване за доста продължителен период от време. 

В магазините и онлайн платформата на Антонов Клима можете да откриете актуалните модели климатици от каталога на Hitachi. Уреди с първокласно качество и надеждност, както и с редица допълнителни функции и екстри, които ще гарантират напълно вашия комфорт в ежедневието. Доверете се на екипа на Антонов Клима, за да си осигурите получаването на подходящите климатици Hitachi за дома и офиса, при това на максимално конкурентни и изгодни за вас цени!   

Неръждаеми елементи на климатици Hitachi: Чист въздух в помещението

Неръждаеми елементи на климатици Hitachi: Без мухъл и плесен

Неръждаеми елементи на климатици Hitachi: По-дълъг живот на уредите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *