Новини

Климатици Mitsubishi – какво ви предлага каталогът на японския бранд?

Климатици Mitsubishi 3 - дистанционно

Mitsubishi е сред най-популярнните и търсени в глобален мащаб марки за климатици. Сред отличителните характеристики на нейните уреди са висока енергийна ефективност и способност за реализиране на значителни икономии, ниските нива на шум при работа, както и минимизираното въздействие върху околната среда. Ето какво трябва да знаете за отделните типове климатици, налични в каталога на японския бранд:

Климатици Mitsubishi 1 - предложение 1
Климатици Mitsubishi – предложение 1

Стайни климатици Mitsubishi 

По отношение на стайните климатици Mitsubishi имате на разположение богат избор от дизайни на вътрешните тела, капацитет, мощност и енергиен клас. Избор, който ви позволява да откриете наистина най-точния уред за параметрите на своето помещение, способен да ви предостави максимални нива на комфорт в ежедневието. В механизмите за работа на стайни климатици Mitsubishi са внедерени енергоспестяващи и заглушаващи технологии, благодарение на които се постигат необходимите нива на ефективност при работа, без да се нарушава спокойствието на човека. Освен това самите вътрешни тела са с отличен вид и се хармонизират оптимално с интериора в съвременните къщи и апартаменти.

Климатици Mitsubishi 2 - предложение 2
Климатици Mitsubishi – предложение 2

Сплит климатици Mitsubishi   

Сплит климатици Mitsubishi предоставят на потребителите отлична комбинация между мощност и компактност, производителност и лесен монтаж. Благодарение на тях можете да създадете идеалната система за контрол на температурата, удовлетворяващата нуждите на цели сгради и комплекси. Вградените инверторни модули пък гарантират реализирането на висока енергийна ефективност и минимизирането нивата на шума при работа.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-добрите модели климатици от каталога на Mitsubihi. В магазините ни, намиращи се в градовете София, Варна, Добрич, Силистра и Дулово, както и в нашата онлайн платформа, ще откриете оптималното съотношение между качество и цена за тази категория уреди. Доверете се на екипа на Антонов Клима и си осигурете желаните нива на комфорт в своя дом и офис!

Стайни климатици Mitsubishi

Сплит климатици Mitsubishi

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *