Новини

3 функции на климатици Mitsubishi, които улесняват работата с тях в ежедневието

Климатици Mitsubishi 1

Климатици Mitsubishi – функции

Климатиците от марката Mitsubishi несъмнено са чудесен избор за всеки един дом или офис. Високата енергийна ефективност, позволяваща реализиране на значителни икономии от електроенергия, ниските нива на шум при работа, както и вградените филтри за пречистване на въздуха, са само част от преимуществата, които ще получите при тяхната употреба.

Отличителна черта на климатици Mitsubishi са и иновативните функции, правещи управлението на уреда значително по-просто и достъпно за съответния потребител. Ето 3 такива функции, които със сигурност ще улеснят вашата работа със закупените климатици Mitsubishi:

Таймер

Почти всички нови климатици Mitsubishi разполагат с таймер. Таймер, който можете да използвате за настройка на желаната температура и часовете на включване и изключване, така че да съответстват на вашите навици и лайфстайл. Въпросният таймер е за период поне от 24 часа, като при по-скъпите модели климатици Mitsubishi е налице седмичен таймер.

Автоматичен рестарт 

Функцията „Автоматичен рестарт“ е предназначена за случаите, в които вашите климатици Mitsubishi спират работа поради прекъсване на токовото захранване. Благодарение на нея при идване на тока уредите ще се рестартират автоматично с първоначалните си настройки.

Самодиагностика 

Функцията „Самодиагностика“ на климатици Mitsubishi ви помага да следите за нередности в работата на системата. При грешки и аномалии в работата на уредите се активира специален механизъм за индикация, така че да разберете веднага за проблема и да вземете необходимите мерки за разрешаването му.

В магазините на Антонов Клима, намиращи се в градовете София, Варна, Добрич, Силистра и Дулово, както и в нашата онлайн платформа са събрани най-добрите и актуални модели климатици от каталога на Mitsubishi. Пазарувайте от нас, за да си осигурите първокласен уред за контрол на температурата при максимално изгодна цена!

Таймер

Автоматичен рестарт

Самодиагностика

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *