Общи

Климатици Toshiba – здравословен и чист въздух за по-дълго време

Климатици Toshiba 3 - корица

Изискванията на потребителите към съвременните модели климатици се повишават непрекъснато. Освен към прецизния контрол на температурата в помещението, те вече са насочени и към гарантирането на чист въздух и като цяло здравословна среда за живот. Японският бранд Toshiba се стреми да отговори в пълна степен на тези тенденции при разработването на своите нови модели уреди. В допълнение към филтрите за пречистване на въздуха, се добавят и функции за самопочистване, допринасящи също така за по-ефективната работа на климатика. По-надолу ще ви разкажем малко повече за въпросните функции за самопочистване на климатици Toshiba.  

Климатици Toshiba 1 - хол
Климатици Toshiba – свържете се с нас!

Климатици Toshibaбез мазнини и мръсотия по топлообменника

Започваме с функцията Magic Coil на климатици Toshiba, която не позволява задържането на мазнини и мръсотия по топлообменника. По време на работата на уреда се образува кондензна вода, благодарение на която въпросните мазнини и мръсотия се отмиват и изхвърлят през дренажната тръба. Това спомага за съхраняването на перфектната чистота на топлообменника, както и на високата енергийна ефективност на уреда.

Климатици Toshiba 2 - спалня
Климатици Toshiba – научете повече!

Климатици Toshiba – функция за намаляване на влагата

Друго преимущество на новите модели климатици Toshiba е самопочистващата функция, служеща за намаляване на влагата във вътрешното тяло. Тази функция се осъществява посредством вътрешен вентилатор, включващ се за около 20 минути след спиране работата на уреда. Въпросният вентилатор изсушава наличната влага и впоследствие се изключва автоматично. Премахването на влагата възпира и образуването на мухъл във вътрешността на климатика, а това спомага за по-чистия въздух в стаята или помещението.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-добрите и актуални модели климатици от каталога на японския бранд Toshiba. Уреди, които ще ви гарантират комфорт, чист въздух и благоприятна среда в ежедневието. Посетете магазините или онлайн платформата на Антонов Клима и си поръчайте първокласни климатици Toshiba на конкурентни и изгодни за вас цени!      

Климатици Toshiba – без мазнини и мръсотия по топлообменника

Климатици Toshiba – функция за намаляване на влагата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *