Общи

Климатици Toshiba – какви са преимуществата на режим Комфортен сън?

Японският производител на климатици Toshiba се стреми непрекъснато да подобрява и усъвършенства своите уреди с оглед оптималното отговаряне на нуждите и изискванията на съвременните потребители. В тази връзка част от новите модели климатици Toshiba разполагат с т.нар. режим Комфортен сън. В следващите редове ще ви разкажем какво представлява въпросният режим и какви преимущества ще ви донесе:

Климатици Toshiba: Автоматичен контрол на въздушния поток  

Климатици Toshiba 1 - климатик
Климатици Toshiba – изберете Антонов Клима за Вашия климатик!

Активирането на режим Комфортен сън ще позволи на вашите климатици Toshiba да осъществяват автоматичен контрол на въздушния поток. Възможно е дори да настроите уреда да се изключи автоматично след определен период от време – 1, 3, 5 или 9 часа.

Климатици Toshiba: Постепенна промяна на температурата

Режимът Комфортен сън на климатици Toshiba позволява да се достигне подходящата за нощните часове температура посредством постепенни и плавни промени, които не възпрепятстват комфорта на спящия. Ако зададете затопляне, градусите ще се повишават с 1 на всеки 2 часа, а при охлаждане – ще намаляват със същите стойности.

Климатици Toshiba: Спестяване на електроенергия

И не на последно място, активирането на режим Комфортен сън ще доведе до допълнително повишаване на енергийната ефективност при работата на вашите климатици Toshiba. А това от своя страна ще ви помогне да ограничите потреблението на електроенергия и съответно да намалите месечните си сметки за ток.

Антонов Клима Инженеринг ООД е сред водещите фирми на българския пазар в сферата на климатизацията. При нас ще откриете най-доброто от продуктовата гама на редица реномирани производители на климатици, в това число Toshiba. Можете да разгледате интересуващите ви модели в нашите магазини, намиращи се в градовете София, Варна, Добрич, Силистра и Дулово, както и в онлайн платформата ни. Изберете Антонов Клима, за да получите наистина качествен и надежден уред, способен да ви предостави комфорта, от който се нуждаете!

Климатици Toshiba: Автоматичен контрол на въздушния поток

Климатици Toshiba: Постепенна промяна на температурата

Климатици Toshiba: Спестяване на електроенергия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *