Новини

Климатици Toshiba – какви функции за сигурност биха могли да ви гарантират?

Климатици Toshiba 2 - за всеки дом

Японската марка Toshiba е сред най-утвърдените и ренмомирани такива в сферата на производството на климатици. Голям брой потребители и бизнеси по цял свят избират именно нейните уреди заради високата енергийна ефективност и възможността за прецизен контрол на температурата в помещението. Освен споменатите преимущества обаче, климатици Toshiba биха могли да ви гарантират и важни функции за сигурност. Функции, които са от полза както за вашата безопасна и здравословна ежедневна среда, така и за съхранение отличното състояние на уреда. Вижте точно кои функции за сигурност на климатици Toshiba имаме предвид:

Климатици Toshiba 3 - подарък
Климатици Toshiba – подарете си удоволствие

Климатици Toshiba: Стандарт за безопасност

Стандартът за безопасност, съобразно който са разработени новите модели климатици Toshiba, следва най-строгите международни стандарти в този аспект. Той обхваща оптимални мерки за сигурност както срещу експлозия, така и срещу разпространение на огъня. Огнеустойчивият електрически корпус за вътрешното и външното тяло е надеждно средство за предотвратяване развитието на пожари.

Климатици Toshiba: Размразяване при поискване

Функцията за размразяване при поискване на климатици Toshiba е предназначена за тежки зими, в рамките на които е възможно външното тяло да замръзне. Това може да доведе до загуба на производителността, увеличаване консумацията на енергия, както и рискове пред цялостното състояние и работоспособност на уреда. При неблагоприятни условия функцията за размразяване се активира автоматично, но ако желаете, в даден момент можете да го направите и ръчно посредством натискане на бутона Hi-POWER за 5 секунди.

Антонов Клима Инженеринг ООД ви предоставя най-доброто от продуктовата гама на климатици Toshiba. Уреди, които са мощни, енергийно ефективни и напълно безопасни за употреба в домашната среда и в офис пространството. Доверете се на екипа на Антонов Клима и реализирайте изгодна инвестиция, която ще ви донесе значителен комфорт в ежедневието!   

Климатици Toshiba: Стандарт за безопасност

Климатици Toshiba: Размразяване при поискване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *