Общи

Климатици Toshiba – кои техни функции бихте могли да използвате за перфектното съчетание между икономии и комфорт през лятото?

В днешната статия от блога на Антонов Клима ще поговорим за употребата на климатици Toshiba през лятото. Една от най-утвърдените и реномирани марки на пазара може да ви предложи редица функции, благодарение на които да си гарантирате перфектното съчетание между икономии и комфорт през лятото. Вижте точно кои са тези функции на климатици Toshiba:

Климатици Toshiba: Режим HADA Care

Режим HADA Care на климатици Toshiba е чудесен избор за вашия комфорт през лятото. Благодарение на него при охлаждане въздушният поток е насочен максимално високо, така че бързо да се уеднакви температурата в помещението и да се избегнат студените течения. По този начин човешкият организъм се предпазва от излишен стрес и му се гарантира оптимална жизнена среда в ежедневието.   

Климатици Toshiba: Енергоспестяващ режим „ECO“

Климатици Toshiba 1 - мъж включващ климатик
Климатици Toshiba – най-доброто, което можете да намерите на пазара!

Ако изберете този режим на климатици Toshiba, ще си осигурите редуциране на консумираната електроенергия с 25%, без това да има отражение върху вашия комфорт. При енергоспестяващ режим „ECO“ се осъществява охлаждане с 1 градус на всеки 2 часа, за да може промяната на температурата да е равномерна и съобразена с изискванията на човешкия организъм.

Климатици Toshiba: Режим Комфортен сън

Режим Комфортен сън на климатици Toshiba отново гарантира икономии на електроенергия, осигурявайки в същото време оптимални условия за сън на човека. При зададено охлаждане температурата намалява с 1 градус на всеки 2 часа, като въздушният поток се контролира и изключва автоматично.

Антонов Клима Инженеринг ООД ви предлага първокласни модели климатици Toshiba, които ще отговорят в пълна степен на вашите нужди и изисквания. Елате в магазините ни, намиращи се в градовете София, Варна, Добрич, Силистра и Дулово, или пък посетете онлайн платформата ни, за да си закупите уред, грижещ се за комфорта ви през всеки един сезон от годината!

Климатици Toshiba: Режим HADA Care

Климатици Toshiba: Енергоспестяващ режим „ECO“

Климатици Toshiba: Режим Комфортен сън

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *