Новини

Климатици Toshiba – няколко причини да ги използвате за комерсиални приложения

Климатици Toshiba 2 - хол

Климатици Toshiba са често предпочитан избор за дома. Благодарение на своята способност за прецизен контрол на температурата и допълнителните функции за пречистване на въздуха, те осигуряват максимално комфортна и здравословна среда за живот. Освен в домашното пространство обаче, климатици Toshiba успешно се прилагат и в бизнес сферата. Ето няколко основателни причини да заложите именно на тях, когато става въпрос за комерсиални приложения:

Топ коефициент на енергийна ефективност

На пазара се предлагат модели климатици Toshiba с топ коефициент на енергийна ефективност. Те са идеален избор за вашия бизнес, тъй като ще ви позволят да реализирате значителни икономии на електроенергия и осезаемо да понижите месечните си сметки за ток в дългосрочен план.

Климатици Toshiba 1 - predlovenie
Климатици Toshiba – свържете се с нас!

Големи температурни лимити

Можете да си закупите климатици Toshiba с изключително големи температурни лимити, превъзхождащи тези на повечето конкуренти в сферата. Имаме предвид лимити от +52°C до -27°C.  Лимити, които ще ви позволят да осигурите оптималните условия, в зависимост от спецификите на вашите бизнес процеси или на продуктите, които ви се налага да съхранявате.

Необходимата степен на сигурност

Климатици Toshiba са с добавени функции за сигурност, благодарение на които могат спокойно и безопасно да се използват в бизнес сферата. Сред тези функции е и вградената система за засичане на течове, която веднага ще ви сигнализира при възникване на проблем.

Антонов Клима Инженеринг ООД прелага на българския пазар най-добрите и актуални модели климатици от каталога на Toshiba, предназначени за комерсиални приложения. Благодарение на тези уреди ще осигурите оптимална среда за работа на своите служители, както и за съхранение на стоките и продуктите си. Доверете се на екипа на Антонов Клима и направете още една стъпка към реализиране на желаните цели и резултати в професионален аспект!  

Топ коефициент на енергийна ефективност

Големи температурни лимити

Необходимата степен на сигурност

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *