Новини

Климатици Toshiba – какви са ползите от употребата на режима HADA Care?

Климатици Toshiba 2

Популярната марка за климатици Toshiba е доста широко разпространена и на българския пазар. Освен стандартните си преимущества като високата енергийна ефективност и вградените филтри за пречистване на въздуха, уредите от каталога на японския бранд разполагат и с редица допълнителни екстри. Сред тези екстри е т.нар. режим HADA Care, чиито ползи предстои да разгледаме.

HADA Care е режим, наличен при част от новите модели климатици Toshiba, който може да се използва в рамките на процеса по охлаждане на съответната стая или помещение. При него протичащият въздушен поток е насочен възможно най-високо и на практика върви по тавана на помещението. Ето какви са ползите от употребата на режима HADA Care на климатици Toshiba:

Климатици Toshiba 1

Климатици Toshiba – ползи от режима HADA Care

Избягване на студените течения 

Благодарение на режима HADA Care на климатици Toshiba в обитаваната от вас стая или помещение се избягват студените течения. Едва ли е нужно да обясняваме подробно до какви вреди върху неговото здраве и кондиция може да доведе излагането на човека на студени течения – простуди, схващания, дискомфорт в различни зони на тялото и т.н.

Без изсушаване на кожата 

Когато идващата от климатика въздушна струя е насочена право срещу вас, е напълно възможно тя да доведе и до изсушаване на кожата ви. Използвайки режима HADA Care на климатици Toshiba, ще неутрализирате този риск и ще запазите своята кожа свежа и добре хидратирана.

По-бързо и ефективно уеднаквяване на температурата 

Посредством режим HADA Care на климатици Toshiba се постига по-бързо и ефективно уеднаквяване на температурата в помещението;. Това ще ви позволи да се радвате на комфорт и оптимални жизнени условия в рамките на целия ден.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар множество първокласни модели климатици Toshiba, разполагащи с режим HADA Care и още редица иновативни функции. Посетете магазините или онлайн платформата ни, за да си купите уред, отговарящ в максимална степен на вашите нужди и изисквания в ежедневието!

Избягване на студените течения

Без изсушаване на кожата

По-бързо и ефективно уеднаквяване на температурата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *