Общи

Кои иновативни функции на климатици Mitsubishi да търсите?

Днешната статия от блога на Антонов Клима е предназначена за потребителите, които са почитатели на японската марка Mitsubishi и искат да си закупят климатици, част от нейния каталог. И по-специално климатици Mitsubishi, които принадлежат към високите ценови класове и разполагат с редица иновативни функции и екстри, улесняващи ежедневието на човека. Ето кои иновативни функции на климатици Mitsubishi да търсите:

3D i-see сензор

Kлиматици Mitsubishi 1 - техник поправя климатик
Kлиматици Mitsubishi – най-доброто от продуктовата гама на климатици Mitsubishi

Част от новите модели климатици Mitsubishi разполагат със сензор, способен да сканира триизмерно 752 различни точки в дадено помещение. Благодарение на въпросния сензор уредите могат да съставят постоянна картина на помещението, за да е по-надеждно и ефективно неговото климатизиране.

Директен и индиректен въздушен поток

Функция на климатици Mitsubishi, която отново е свързана с 3D i-see сензора. Когато тази функция е активирана, става възможно локалното регулиране на въздуха, извършвано съобразно местоположението на различните хора в пространството наоколо.  

Сензор за човешко присъствие

Сензорът за човешко присъствие би позволил на вашите климатици Mitsubishi да оптимизират своята работа спрямо присъствието или отсъствието на хора в помещението. При отсъствие на хора се активира максимално икономичен режим, водещ до спестяване на електроенергия, като дори в рамките на 10 минути могат да бъдат реализирани значителни икономии.  Антонов Клима Инженеринг ООД е в състояние да ви предложи най-доброто от продуктовата гама на климатици Mitsubishi. В това число модели, които са развити, усъвършенствани, предоставят комфорт и разполагат с изброените и още много иновативни функции и екстри. От вас зависи да си изберете модела, който оптимално пасва на вашите нужди, изисквания и предпочитания. Посетете магазините и онлайн платформата на Антонов Клима, за да си гарантирате закупуването на първокласни климатици за дома и офиса! 

3D i-see сензор

Директен и индиректен въздушен поток

Сензор за човешко присъствие

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *