Общи

Кои функции на климатици Daikin могат да са ви полезни през зимата?

Климатици Daikin 1 - корица

Daikin е сред най-реномираните и утвърдени марки за климатици на глобалния пазар. Японският бранд предлага на потребителите висока енергийна ефективност, прецизен контрол на температурата и редица допълнителни функции. Част от тези допълнителни функции на климатици Daikin могат да са ви много полезни за предстоящата зима. Ето кои функции имаме предвид:

Климатици Daikin 2 - спалня
Климатици Daikin 2 – научете повече!

Климатици Daikin: Икономичен режим

Икономичният режим на климатици Daikin може да бъде активиран, когато трябва да се използват други уреди, правещи значителен разход на електроенергия. При този режим климатикът работи възможно най-икономично и съответно се пести енергия.

Климатици Daikin: Нощен режим на работа 

Още един режим на климатици Daikin, който ще ви помогне да намалите енергийните си разходи през зимата. Освен това той допринася за оптималния ви комфорт по време на сън, като предотвратява прекаленото затопляне в рамките на нощните часове.

Климатици Daikin: Режим на висока мощност

Режимът на висока мощност на климатици Daikin пък ще ви послужи за случаите, в които ви е нужно да затоплите стаята или помещението максимално бързо. След като изключите тази функция, уредът своевременно ще заработи отново на предварително зададения режим.  

Климатици Daikin 3 - позициониране в спалня
Климатици Daikin – свържете се с нас!

Климатици Daikin: Комфортен режим

И не на последно място, бихте могли да се възползвате от преимуществата на комфортния режим, наличен при новите модели климатици Daikin. Той защитава човешкото тяло от силни въздушни течения, като не позволява да се получи вдухване на топъл (при затопляне) или студен (при охлаждане) въздух право към него.  

В магазините (София, Варна, Добрич, Силистра, Дулово) и онлайн платформата на Антонов Клима ще откриете най-добрите и актуални модели климатици от каталога на японската марка Daikin. Доверете се на нашия екип, за да си осигурите първокласен уред с много допълнителни функции и на изгодна цена за предстоящата зима!

Климатици Daikin: Икономичен режим

Климатици Daikin: Нощен режим на работа

Климатици Daikin: Режим на висока мощност

Климатици Daikin: Комфортен режим

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *