Новини

Кои функции на климатици Mitsubishi да използвате за своя максимален комфорт в ежедневието?

Климатици Mitsubishi 2 - удобство

Mitsubishi се е утвърдила като марка за климатици, която предоставя на своите клиенти само и единствено най-доброто. Уреди с висока мощност и отлична ефективност, които позволяват не само прецизен контрол на температурата, но и създаване на една наистина перфектна среда за живот в дадено помещение. За да са налице обаче всички възможни преимущества за вас от употребата на климатици Mitsubishi, трябва да се научите как точно да ги използвате. Ето няколко функции, които ще ви помогнат за постигането на максимален комфорт в ежедневието:

Климатици Mitsubishi 1 - нощен режим
Климатици Mitsubishi – нощен режим!

Kлиматици Mitsubishi: Econo cool функция

Почти всеки потребител в днешно време се стреми към спестяване на електроенергия и намаляване на месечните битови сметки. Това обаче в никакъв случай не бива да става за сметка на вашия комфорт. Функцията Econo cool на климатици Mitsubishi ще ви позволи да повишите температурната настройка с 2ºC без никаква загуба на комфорт, като в крайна сметка енергийната ефективност при работата на уреда ще се увеличи с 20%.

Kлиматици Mitsubishi: Night mode

Бутонът Night mode, който ще видите върху дистанционните на вашите климатици Mitsubishi, води до намаляване на шума при работата на външното тяло с 3 dB(A). Можете да използвате този бутон когато оставяте уреда да работи през нощта или просто когато искате да се насладите на тишина и пълноценен релакс.

Климатици Mitsubishi 3 - таймер
Климатици Mitsubishi – таймер

Kлиматици Mitsubishi: Седмичен таймер

Редица модели климатици Mitsubishi разполагат и със седмичен таймер, който позволява лесна настройка на часове за включване и изключване, на желани температури и т.н. Имате възможност да направите въпросната настройка в съответствие с вашия обичаен график, навици и начин на живот.

Kлиматици Mitsubishi: Econo cool функция

Kлиматици Mitsubishi: Night mode

Kлиматици Mitsubishi: Седмичен таймер

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *