Общи

Кои функции на новите модели климатици Fujitsu ще спомогнат за реализиране на значителни икономии от електроенергия?

Една от най-честите причини, поради които съвременните потребители залагат на климатици от японската марка Fujitsu за своя дом или офис, е високата енергийна ефективност на този тип уреди. В допълнение към нея, новите модели на бранда разполагат и с редица допълнителни функции, които биха могли да ви помогнат да реализирате още по-големи икономии на електроенергия. Вижте точно кои функции на климатици Fujitsu имаме предвид:

Климатици Fujitsu: Икономичен режим   

Няма как да не започнем с тази функция на новите модели климатици Fujitsu, когато става въпрос за реализиране на икономии от електроенергия. Икономичният режим позволява автоматичната смяна на настройките на термостата в зависимост от моментната температура, така че да не се допуска ненужно отопление или охлаждане.

Kлиматици Fujitsu 1 - климатик
Климатици Fujitsu – доверете се на Антонов Клима!

Климатици Fujitsu: 10°C  отопление

Тази функция на климатици Fujitsu може да бъде активна в рамките на периодите от деня, в които съответната стая или помещение не се използват.Много по-добре е да се поддържа постоянна температура от 10°C , която при необходимост да се повиши, отколкото непрекъснато да включвате и изключвате уреда. Избирането на първия вариант ще ви гарантира допълнителни икономии на електроенергия на дневна база.

Климатици Fujitsu: Автоматичен рестарт

Функцията за автоматичен рестарт върши отлична работа в ситуация на временно прекъсване на тока. Тя позволоява уредът да се рестартира автоматично в режима, в който е бил преди прекъсването. Така например ако сте нагласили вашите климатици Fujitsu на икономичен режим, те ще бъдат способни сами да се върнат на него.

Антонов Клима Инженеринг ООД ви предлага богата гама от модели климатици Fujitsu, измежду която несъмнено ще откриете точните уреди за своите изисквания. Посетете магазините ни, намиращи се в градовете София, Варна, Добрич, Силиста и Дулово, или пък нашата онлайн платформа. Ако имате нужда от консултация или повече информация за даден уред, служителите ни с радост ще ви помогнат.

Климатици Fujitsu: Икономичен режим

Климатици Fujitsu: 10°C отопление

Климатици Fujitsu: Автоматичен рестарт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *