Новини

На кои известни места и обекти се използват климатици Gree?

Климатици Gree 1 - предложение

Gree е китайска марка за климатици, която се нарежда сред най-популярните и утвърдени в сферата в глобален мащаб. Нейните уреди се отличават с изключително конкурентни цени, достъпни за максимално широк кръг от потребители и бизнеси, както и с висока енергийна ефективност и редица допълнителни функции за повече комфорт в ежедневието. По-надолу ще изведем няколко популярни места и обекти, на които по оптимален начин се използват свойствата и функционалностите на климатици Gree:

Международното летище на Пекин

Терминалът на новото международно летище в Пекин е най-големият по площ в света (700 000 кв. м.). За климатизацията и прецизния контрол на температурата в рамките на съответната площ китайските власти са се доверили именно на климатици Gree. 17 климатични системи изпълняват тази задача, осигурявайки на пътниците и служителите на летището комфорт и оптимална среда.

Климатици Gree 2 - предложение
Климатици Gree – свържете се с нас!

Световното първенство по футбол в ЮАР

През 2010 година Gree се превърна в първата китайска компания, избрана да осигурява климатизацията на най-големия световен футболен форум. Корпорацията успя да предложи най-гъвкаво и икономично решение за покриване на всички стадиони и сгради, свързани с шампионата. Това е едно от най-сериозните предизвикателства, с които климатици Gree са се справяли, тъй като температурните разлики между дневните и нощните часове в ЮАР могат да достигнат до 20 градуса и дори повече.

Олимпийските игри в Рио де Жанейро

През 2016 година пък климатици Gree бяха избрани за осигуряване на климатизацията на цялото олимпийско селище, свързано с игрите в Рио де Жанейро. От комитета, отговарящ за провеждането на игрите, посочват като причина за избора си не само високата енергийна ефективност на климатици Gree, но и устойчивостта им на корозия (Бразилия е известна с влажния си климат).

Антонов Клима Инженеринг ЕООД предлага на българския пазар най-добрите модели климатици от каталога на Gree. Посетете магазините или онлайн платформата ни, за да си гарантирате получаването на оптималното съотношение между качество и цена за този тип уреди!  

Международното летище на Пекин

Световното първенство по футбол в ЮАР

Олимпийските игри в Рио де Жанейро

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *