Новини

Нови въздухопречистватели на Carrier

Чистият въздух е здраве!

Кажете сбогом на микробите, алергените и вредните микроорганизми с новите въздухопречистватели на Carrier

Мит 1:

Въздухът в моят дом е чист.

реалност:

Не е вярно! Въздухът във вашият дом може да бъде по-замърсен, отколкото въздухът навън. По-замърсен дори от въздуха в натоварената улица в града, с последици за нашето здраве.

Мит 2:

Микрови в дома ми? Няма начин! Почиствам и проветрявам всеки ден!

реалност:

Разбира се, щателнтото почистване и честото проветряване на един дом е задължително, но не трябва да забравяме, че това не е достатъчно. Остатъчните частици от домакинските почистващи препарати, от изгарянето на дървата до камината или печката, от тютюнопушенето, дори прахът по нашите мебели и дрехи или космите на домашния любимец могат да бъдат вредни за човешкото здраве.

Carrier с над 120-годишен опит в домашния микроклимат,  добре знае колко важен е за нашето здраве чистим въздух в дома ни. Ценен като чистия въздух, който дишаме, когато сме сред природата.

Постояннят стремеж и цел на Carrier да създадaва продукти, които да подобряват значително качеството на въздуха във всяка стая, така че всеки дом да е безопасен и най-важното – хората, живеещи в него, да се наслаждават на ежедневна здравословна атмосфера.

Иновативните пречистватели на въздух Carrier, Novel Air & Pioneering Air , които са тествани в хиляди домове по света, са тук, за да … пречистват за вас и вашето семейство.

С изтънчената конструкция и силата на най-висококачествените филтри за пречистване, Novel Air & Pioneering Air носят подписа на Carrier, тоест изобретателя на модерните климатични инсталации.

Carrier Novel Air & Pioneering Air могат ефективно да пречистят всеки въздух на закрито от 14m² до 73m². Те гарантират най-високото качество на въздуха и здравословна атмосфера благодарение на своите иновативни характеристики:

  • HEPA филтър, който улавя микробите и алергените
  • Йонизатор, който неутрализира микробите, алергените и неприятните миризми, създавайки атмосферата, сякаш сте на чист въздух в гора.
  • Филтърът с активен въглен 10 пъти по-ефективно премахва неприятните миризми, като този на цигарите.
  • Предварителни филтри, които улавят и премахват големи частици, като прах за домашни любимци, прашец и коса.
  • Предварително инсталирани комплекти за ароматерапия, за да можете заедно да се насладите на полезните предимства на етеричните масла и пречистването на въздуха
  • DC Inverter технология, която гарантира ниска консумация на енергия и ниско ниво на шума

Дишайте чист въздух. Чувствайте се уверени. Доверете се на експертите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *