Общи

Няколко хитринки при употребата на инверторни климатици през зимата, които ще ви помогнат да спестите електроенергия

Зимата е период, през който съвсем естествено битовите сметки на домакинствата се увеличават осезаемо. Което означава, че като потребители трябва да сте по-внимателни при употребата на различните уреди за отопление и да знаете как да направите работата им максимално икономична. Част от въпросните уреди за отопление са и поставените в домовете инверторни климатици. По-надолу ще научите няколко хитринки, свързани с използването на инверторни климатици през зимата, които ще ви помогнат да спестите електроенергия:

Инверторни климатици 1 - спалня
Инверторни климатици – научете повече!
 

Инверторни климатици: Затваряйте вратите  

Това може би ви звучи твърде просто, логично и дори ненужно да се споменава, но истината е, че много хора не го спазват. Вратите към неизползваните стаи и помещения в дома ви трябва да бъдат винаги затворени, за да не се получава загуба на топлина, която вашите инверторни климатици ще компенсират с работа на по-високи обороти и употреба на по-големи количества електроенергия.   

 

Инверторни климатици: Поставете завеси и килими навсякъде

Завесите и килимите също се превръщат в ефективна преграда срещу загубата на топлина в съответните помещения. Поставете ги навсякъде, където е възможно, за да улесните работата на своите инверторни климатици и да си спестите допълнителни енергийни разходи.

Инверторни климатици 2 - коридор
Инверторни климатици – свържете се с нас!

Инверторни климатици: Използвайте специалните функции на уредите

Новите модели инверторни климатици разполагат със специални функции, които могат да са ви доста полезни в усилията за намаляване на битовите сметки. Сред тях са икономични режими, предназначени за времето, в което потребителят не е вкъщи, нощни режими и т.н.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-добрите и актуални модели инверторни климатици от каталозите на водещи производители като Fuujitsu, Toshiba, Daikin, Mitsubishi и др. Инверторни климатици, които са енергийно ефективни и разполагат с редица допълнителни функции за спестяване на електроенергия. Посетете магазините или онлайн платформата ни и си закупете първокласен уред за зимата на изгодна цена!  

Инверторни климатици: Затваряйте вратите

Инверторни климатици: Поставете завеси и килими навсякъде

Инверторни климатици: Използвайте специалните функции на уредите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *