Новини

Подови климатици – подходящи ли са за бизнес средата?

Подови климатици 2
Подови климатици 1

Подови климатици Toshiba – предложение от Antonov Clima

В съвременните къщи и апартаменти все по-често могат да се видят подови климатици, използвани като основно средство за регулиране и контрол на температурата. Всъщност обаче уредите от категория „Подови климатици“ могат да се използват също толкова успешно и в бизнес средата. Ето няколко добри причини да заложите на подови климатици в своя офис:  

Значителни икономии на електроенергия за бизнеса

Употребата на подови климатици ще излезе доста по-изгодно от финансова гледна точка за бизнеса ви в сравнение с традиционните стенни уреди. Икономичността им ги прави перфектен избор за офиси и бизнес зали с малка площ, където не е нужна чак толкова висока мощност за отопление или охлаждане.    

Висока степен на мобилност

Високата степен на мобилност също прави днешните модели подови климатици подходящи за офиса и бизнес средата. Ако имате динамичен работен график и в някои дни сте изцяло в офиса, докато в други ви се налага да прекарвате часове наред в бизнес срещи и групови занимания, спокойно можете да местите съответните подови климатици в зависимост от конкретните си нужди.

Минимизиране влажността на въздуха 

Пределаганите на пазара модели подови климатици имат свойството да минимизират влажността на въздуха в съответната стая или помещение. Това е от голяма полза за служители, страдащи от астма или други алергични заболявания, тъй като ще ограничи дразненето и нежеланите симптоми за тях.

В магазините и онлайн платформата на Антонов Клима можете да откриете актуалните модели подови климатици, предлагани на пазара от водещи производители като Fujitsu, Toshiba, Mitsubishi, Hitachi и т.н. Модели подови климатици, които ще отговорят по най-добрия начин на нуждите и изискванията на вашия бизнес. Доверете се на Антонов Клима и си осигурете първокласни уреди на максимално изгодни цени!

Значителни икономии на електроенергия за бизнеса

Висока степен на мобилност

Минимизиране влажността на въздуха

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *