Новини

Подови климатици – подходящи ли са за бизнес средата?

Подови климатици 2
Подови климатици 1

Подови климатици Toshiba – предложение от Antonov Clima

В съвременните къщи и апартаменти все по-често могат да се видят подови климатици, използвани като основно средство за регулиране и контрол на температурата. Всъщност обаче уредите от категория „Подови климатици“ могат да се използват също толкова успешно и в бизнес средата. Ето няколко добри причини да заложите на подови климатици в своя офис:  

Значителни икономии на електроенергия за бизнеса

Употребата на подови климатици ще излезе доста по-изгодно от финансова гледна точка за бизнеса ви в сравнение с традиционните стенни уреди. Икономичността им ги прави перфектен избор за офиси и бизнес зали с малка площ, където не е нужна чак толкова висока мощност за отопление или охлаждане.    

Висока степен на мобилност

Високата степен на мобилност също прави днешните модели подови климатици подходящи за офиса и бизнес средата. Ако имате динамичен работен график и в някои дни сте изцяло в офиса, докато в други ви се налага да прекарвате часове наред в бизнес срещи и групови занимания, спокойно можете да местите съответните подови климатици в зависимост от конкретните си нужди.

Минимизиране влажността на въздуха 

Пределаганите на пазара модели подови климатици имат свойството да минимизират влажността на въздуха в съответната стая или помещение. Това е от голяма полза за служители, страдащи от астма или други алергични заболявания, тъй като ще ограничи дразненето и нежеланите симптоми за тях.

В магазините и онлайн платформата на Антонов Клима можете да откриете актуалните модели подови климатици, предлагани на пазара от водещи производители като Fujitsu, Toshiba, Mitsubishi, Hitachi и т.н. Модели подови климатици, които ще отговорят по най-добрия начин на нуждите и изискванията на вашия бизнес. Доверете се на Антонов Клима и си осигурете първокласни уреди на максимално изгодни цени!

Значителни икономии на електроенергия за бизнеса

Висока степен на мобилност

Минимизиране влажността на въздуха

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.