Общи

Подови климатици – кога са по-добър избор от стенните?

Никак не е случаен фактът, че през последните години немалък брой потребители предпочитат да инвестират в подови климатици отколкото в стенни такива. Макар стенните традиционно да се отличават с по-висока мощност и способност за затопляне на по-големи пространства, изборът на подови климатици също може да има своите сериозни преимущества. Ето кога те са по-добър избор за вас от стенните: 

Става въпрос за регулиране на температурата в съвсем малко помещение

Подови климатици 1 - събиране на багаж
Подови климатици – изберете подови климатици от Антонов Клима

Когато става въпрос за регулиране на температурата в съвсем малка стая или офис помещение, няма особен смисъл да залагате на стенни типове уреди. Закупуването на подови климатици ще ви е напълно достатъчно, за да се справите с въпросните пространства, при това при гарантирани максимални икономии на електроенергия.

Често се местите на различни места 

Ако често ви се налага да се местите в различно жилище или офис, определено би било по-удачно да се насочите към подови климатици. От една страна тези типове уреди са по-евтини, а от друга – са значително по-удобни и компактни от стенните, и ще ви улеснят по отношение на пренасянето.

Имате проблеми с алергии 

За потребителите, които имат проблеми с различни алергии, също би било мъдро решение да заложат на подови климатици. През лятото освен, че успешно охлаждат въздуха в помещението, те намаляват до минимум неговата влажност. Влажността е фактор за усилване на алергичните симптоми и неутрализирането й определено ще е от полза за рисковите групи хора по този признак. Магазините и онлайн платформата на Антонов Клима ви предлагат огромно разнообразие от първокласни модели подови климатици. Подови климатици, принадлежащи към каталозите на брандове като Fujitsu, Mitsubishi, Daikin, Toshiba и др. Доверете се на екипа ни и си гарантирайте само и единствено най-доброто за вашето ежедневие!

Става въпрос за регулиране на температурата в съвсем малко помещение

Често се местите на различни места

Имате проблеми с алергии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *