Общи

Подови климатици – къде не бива да ги поставяте?

Когато закупувате подови климатици, първото нещо, за което трябва да помислите, е местоположението им във вашия дом. То е от значение както за ефективната работа на уредите, така и за съхранението на функционалността им във времето. Ето няколко места, на които в никакъв случай не бива да поставяте вашите подови климатици:

Подови климатици: Места, изложени на пряка слънчева светлина

Подови климатици 1 - картинка на климатик
Подови климатици – изберете нашите продукти!

Помнете, че не бива да оставяте вашите подови климатици на места, които в даден период от деня биха могли да са изложени на пряка слънчева светлина. Постоянното нагряване ще направи работата на съответните уреди доста по-неефективна, а в дългосрочен план би могло и да съкрати значително живота им.

Подови климатици: Влажни места

Влажните места също са изключително неподходящи за поставяне на вашите подови климатици. Колкото по-високо е нивото на влажността около уреда, толкова повече конденз ще се образува. А това крие риск от повреждане на климатика, особено ако не сте редовни по отношение на дейностите по почистване и поддръжка.

Подови климатици: Твърде близо до стените

Подови климатици не бива да се поставят в непосредствена близост до стените. Последното ще доведе до ограничаване на въздушния поток и съответно до затруднения със затоплянето или охлаждането на помещението. Антонов Клима Инженеринг ООД ви предлага богата гама от подови климатици, измежду които можете да избирате. Подови климатици, които са дело на водещи производители в глобален мащаб, доказали качеството и надеждността на своята продукция – Fujitsu, Daikin, Toshiba, Mitsubishi и т.н. Посетете магазините ни в София, Варна, Добрич, Силистра и Дулово или пък директно направете поръчка от нашата онлайн платформа. Можете да бъдете сигурни, че ще получите първокласни модели климатици, при това на максимално конкурентни за българския пазар цени.

Подови климатици: Места, изложени на пряка слънчева светлина

Подови климатици: Влажни места

Подови климатици: Твърде близо до стените

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *