Новини

Подови климатици – ситуации, в които гъвкавостта им ще ви бъде полезна

Подови климатици 3 - корица

Все повече домакинства и бизнеси залагат на подови климатици за своите помещения. Това важи в особена степен когато става въпрос за малки помещения, в които е напълно възможно прецизното регулиране на температурата посредством подови климатици. Ето няколко ситуации, в които мобилността и гъвкавостта на съответния тип уреди ще ви бъдат доста полезни:

Подови климатици 1 - офис
Подови климатици – за вашия офис!

Подови климатици: Нужда от отопляване на различни стаи от дома

Може би в различните периоди от деня или дни от седмицата ви се налага да отоплявате различни стаи от вашия дом – в зависимост от това кой член на семейството си е вкъщи, какви дейности извършвате и т.н. Вашите подови климатици ще бъдат идеални за тази цел, тъй като без никакъв проблем можете да ги пренасяте и да си гарантирате желания домашен комфорт във всеки един момент.

Подови климатици: Съчетание между дейности в офиса и срещи с клиенти/партньори

Когато работният ви ден практически представлява съчетание между дейности в офиса и срещи с други хора, провеждащи се в малки и затворени общи пространства, отново можете да заложите на подови климатици. Единственото, което ще се изисква от вас, е да ги премествате в помещението, в което предстои да се концентрира работата, и те ще ви осигурят желаната температура бързо и лесно.

Подови климатици 2 - гараж
Подови климатици – за вашия гараж

Подови климатици: Отделни ангажименти в трети помещения

Случва се и човек да има отделни ангажименти в трети помещения, където по принцип няма отопление – гаражи, сервизни помещения и т.н. Отново употребата на подови климатици е вярното решение, тъй като можете да ги използвате само и единствено в редките случаи, когато сте във въпросните помещения.

Антонов Клима Инженеринг ООД ви предлага най-добрите модели подови климатици от каталозите на марки като Fujitsu, Mitsubishi, Daikin, Hitachi и т.н. Елате в магазините ни в София, Варна, Добрич, Силистра и Дулово, или пък посетете нашата онлайн платформа, за да си изберете уреда, който оптимално отговаря на нуждите ви! 

Подови климатици: Нужда от отопляване на различни стаи от дома


Подови климатици: Съчетание между дейности в офиса и срещи с клиенти/партньори

Подови климатици: Отделни ангажименти в трети помещения

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *