Новини

Покупка на инверторни климатици – кои въпроси трябва да си зададете?

Инверторни климатици 3 - син

Покупката на инверторни климатици е значителна инвестиция в дома или офиса. Инвестиция, която трябва да бъде внимателно направена, за да сте уверени, че срещу вложените средства наистина ще получите това, което очаквате. В следващите редове ще изведем накратко основните въпроси, които трябва да си зададете преди избора на конкретен модел инверторни климатици:

Инверторни климатици 1 - спалня
Инверторни климатици – доверете ни се!

Инверторни климатици – какви са изискванията ви по отношение на базовите характеристики?

Когато става въпрос за инверторни климатици, под базови характеристики имаме предвид мощност, енергийна ефективност, цена и т.н. Някои от тези показатели са директно свързани помежду си. Например ако желаете да закупите инверторни климатици от по-висок енергиен клас, трябва да сте готови и да платите повече за тях. Така че си изяснете какво точно търсите, преди да започнете оглеждането на конкретни модели инверторни климатици.

Инверторни климатици – на кои допълнителни функции, свързани със средата за живот, държите?

Подходящите инверторни климатици биха могли да променят изцяло средата в дома или офиса ви. Надеждните филтри ще ви осигурят по-чист въздух, докато тихите режими ще гарантират пълноценния ви сън и почивка. Някои уреди пък са със специални приспособления, предотвратяващи пряко насочване на въздушната струя към човека или позволяващи оптимално разпределение на въздуха в помещението. Решете кои от тези допълнителни функции най-много държите да притежават закупените от вас инверторни климатици.

Инверторни климатици 2 - хол
Инверторни климатици – изберете качеството!

Инверторни климатици – какви екстри желаете във връзка с управлението на уреда?

При новите модели инверторни климатици са налице и определени екстри, спомагащи за по-лесното управление на уреда. Сред тях могат да бъдат таймер, който позволява настройване на часовете за  включване и изключване, функции за контрол от разстояние, самодиагностика на системата и т.н.

В магазините и онлайн платформата на Антонов Клима ще откриете най-добрите модели климатици от каталозите на реномирани брандове като Toshiba, Fujitsu, Mitsubishi, Hitachi и др. Доверете се на екипа ни и снабдете вашия дом и офис с първокласни уреди за максимален комфорт в ежедневието!

Разберете повече за хиперинверторни климатици

Инверторни климатици – какви са изискванията ви по отношение на базовите характеристики?

Инверторни климатици – на кои допълнителни функции, свързани със средата за живот, държите?

Инверторни климатици – какви екстри желаете във връзка с управлението на уреда?


 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *