Общи

Покупка на подови климатици – на кои марки да заложите?

Подови климатици 2 - предложение

Все повече потребители се ориентират към подови климатици за своите апартаменти. Малки и компактни, те носят значителни преимущества в дейностите по регулиране на температурата, като например висока енергийна ефективност, лесна инсталация и минимизиране влажността на въздуха. Ето на кои марки подови климатици би било най-удачно да заложите:

Toshiba

Започваме с японската марка Toshiba, която е сред най-реномираните в световен мащаб. Подови климатици Toshiba ще ви позволят да реализирате значителни икономии на електроенергия и трайно да подобрите качеството на въздуха в своето помещение. Те са направени с най-висока степен на грижа както към човешкото здраве, така и към чистотата на околната среда.

Panasonic 

Panasonic е друга наложена в световен мащаб марка, която предлага първокласни модели подови климатици. Залагайки на подови климатици Panasonic, вие ще си осигурите максимален комфорт в ежедневието при възможно най-ниски енергийни разходи и щадене на околната среда.

Подови климатици 1 - hitachi
Подови климатици – свържете се с нас!

Gree

Китайската компания Gree предлага на пазара уреди при оптимално съотношение между качество и цена. Ако си търсите подови климатици на достатъчно достъпни цени, които са способни да ви гарантират желания комфорт в домашното пространство, определено марката Gree е точният избор за вас.

Daikin 

Daikin е японска корпорация, чиято история стартира преди близо 100 години. Тя е способна да ви предостави подови климатици, отличаващи се не само с отлична функционалност, но и с елегантни дизайни, които биха се вписали перфектно във всеки един съвременен дом.

Други марки

Има и още няколко марки подови климатици, с чийто избор няма как да сгрешите. Сред тях са Fujistsiu, Hitachi, Mitsubishi, Carrier и т.н.

В магазините и онлайн платформата на Антонов Клима ще откриете най-добрите модели подови климатици от всички споменати дотук марки. Доверете се на нашия екип и се снабдете с уред за прецизен контрол на температурата у дома при максимално изгодни за вас условия!

Toshiba


Panasonic


Gree


Daikin 


Други марки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *