Новини

През какви тестове са преминали вашите нови климатици Fujitsu?

Климатици Fujitsu 2 - хол

Климатици Fujitsu се отличават с характеристики, отговарящи оптимално на нуждите и изискванията на съвременните домакинства и бизнеси. Уредите от каталога на японския бранд са с висока енергийна ефективност, ниски нива на шум при работа и разнообразни допълнителни екстри (напр. филтър за пречистване на въздуха). Освен всичко това, можете да бъдете сигурни, че вашите нови климатици Fujitsu са преминали през редица тестове, удостоверяващи качеството и надеждността им. Ето за какви тестове става въпрос:

Тестове за представяне

Най-важната група тестове са тези за представяне на климатици Fujitsu при работа. В лабораторията на Fujitsu се извършват изпитания, свързани с особеностите на въздушната струя на уреда, способностите за постигане на определена енергийна ефективност, както и нивата на шума. Целта е да се гарантира, че произвежданите климатици наистина доставят на клиента желания ежедневен комфорт и резултати по отношение на прецизния контрол на температурата.

Климатици fujitsu 1 - предложение
Климатици Fujitsu – свържете се с нас!

Тестове за надеждност 

Тук се включват тестовете, свързани с надеждността на механизмите на климатици Fujitsu и потенциалните рискове от течове или други повреди. Също така се оценява влиянието на климатиците върху околната среда, като целта на Fujitsu е отделяните вредни емисии да бъдат намалени до минимум.

Тестове за устойчивост

Климатици Fujitsu преминават през тестове, чрез които компанията се убеждава в тяхната устойчивост на редица външни фактори. Тези тестове имат за задача да гарантират, че предлаганите на клиентите уреди могат да се транспортират лесно и без никакъв риск за тяхната функционалност, и не се влияят от външни вибрации и други потенциални фактори на средата. 

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-доброто от продуктовата гама на климатици Fujitsu. От нашите магазини и онлайн платформа имате възможност да си закупите нови и първокласни модели климатици Fujitsu, при това на максимално конкурентна цена. Доверете се на екипа на Антонов Клима и си осигурете комфорта, за който копнеете!

Тестове за представяне


Тестове за надеждност 

Тестове за устойчивост

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *