Новини

Причини да си закупите инверторни климатици

Инверторни климатици 2 - дневна

Уредите от категория ‚Инверторни климатици“ са най-добрият избор както за дома, така и за офиса и обществените сгради. Те притежават много повече и по-усъвършенствани функции в сравнение със стандартните климатици. В следващите редове ще ви дадем няколко добри причини да заложите именно на инверторни климатици за вашите сгради или помещения:

Ще спестите средства

Инвестирайки в инверторни климатици, вие ще си спестите значително количество средства, отиващи за битови сметки, в дългосрочен план. Инверторният механизъм позволява повишаване мощността на работа, когато трябва да се достигне определена температура, и съответно работа на минимални обороти при поддържане на дадени градуси. Благодарение на този механизъм се спестява електроенергия, което неизменно ще се отрази и върху сметките ви за ток.

Инверторни климатици 1 - предложение

Инверторни климатици – свържете се с нас!

Ще си гарантирате прецизен контрол на температурата

Поради способността си да адаптират своята работа спрямо моментните градуси в помещението, уредите от категория „Инверторни климатици“ ще ви гарантират максимално прецизен контрол на температурата. Последното важи с пълна сила, независимо за кой сезон от годината става въпрос и какви са метеорологичните условия навън.

Ще притежавате уред с по-дълъг живот

Уредите от категория „Инверторни климатици“ по принцип се отличават с по-дълъг живот в сравнение със стандартните такива. Това отново се дължи на инверторния им механизъм, който освен че носи енергийна ефективност, съхранява системата в отлично състояние.   

Ще се наслаждавате на тишина

Съвременните модели инверторни климатици са максимално тихи в своята работа. Свойство, което ги прави още по-предпочитани за дома и офиса, тъй като не възпрепятстват пълноценната почивка на човека, нито пък му пречат да си изпълнява служебните задължения.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-добрите и актуални модели инверторни климатици от колекциите на брандове като Toshiba, Mitsubishi, Fujitsu, Hitachi и др. Доверете се на нашия екип и се сдобийте с уреда, който ви трябва, на възможно най-конкурентна и изгодна за вас цена!  

Прочетете също за хиперинверторни климатици

Ще спестите средства

Ще си гарантирате прецизен контрол на температурата

Ще притежавате уред с по-дълъг живот

Ще се наслаждавате на тишина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *