Новини

Кои режими на климатици Daikin ще ви помогнат да намалите разходите си за електроенергия?

Климатици Daikin 2
Климатици Daikin 1

Климатици Daikin – режими на работа

Количеството изразходвана електроенергия става най-важният фактор за все повече домакинства и бизнеси по отношение на избора на климатици. И това е напълно нормално – всеки се опитва да намали месечните си битови сметки, оставяйки си свободни средства на разположение в своя личен или фирмен бюджет.

Освен че се отличават с висока енергийна ефективност, климатиците от марката Daikin са способни да ви предоставят и няколко допълнителни режима, които ще ви помогнат да намалите още по-осезаемо разходите си за електроенергия. Ето за какви режими става въпрос:

Kлиматици Daikin: Икономичен  режим 

Икономичният режим на работа на климатици Daikin е логичен избор за всеки един потребител, стремящ се да ограничи размера на своите битови сметки. Превключвайки на него, уредът намалява консумацията си на електроенергия и това съвсем естествено се отразява върху сметката за ток в края на месеца. Много домакинства и бизнеси се възползват от икономичния режим на климатици Daikin и когато трябва да включат други уреди с голям разход на електроенергия. По този начин се избягва претоварване на системата.

Kлиматици Daikin: Нощен режим 

Вашите климатици Daikin биха могли да поддържат желаната температура и през нощта, без това да се отразява негативно на сметките ви за ток. За целта трябва да използвате техния нощен режим на работа, при който се предотвратява прекаленото затопляне или преохлаждането на помещението в малките часове от денонощието.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-добрите и актуални модели климатици от каталога на японския бранд Daikin. Имате на разположение изключително богат избор в тази категория както в магазините ни, така и в нашата онлайн платформа. Доверете се на екипа на Антонов Клима и си осигурете необходимия комфорт при минимални разходи в ежедневието!

Kлиматици Daikin: Икономичен режим

Kлиматици Daikin: Нощен режим

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *