Общи

С кои иновативни функции на климатици Hitachi трябва да сте запознати?

Освен традиционни преимущества като висока енергийна ефективност и способност за пречистване на въздуха в помещението, последните модели климатици Hitachi разполагат и с редица иновативни функции. Иновативни функции, с които трябва да сте запознати, за да гарантирате своя максимален комфорт в ежедневието. Ето за какви иновативни функции на климатици Hitachi става въпрос:

Kлиматици Hitachi 1 - картинка на климатик
Климатици Hitachi – най-добрите и актуални модели в магазините на Антонов Клима

Kлиматици Hitachi: Режим ваканция „Leave home“   

Тази функция е идеална за хората, които обичат да си правят зимни почивки или пък по някаква друга причина им се налага да отсъстват от дома през най-студения период от годината. Активирайки режим ваканция „Leaving home“ на вашите климатици Hitachi, ще си гарантирате поддържането на постоянна температура от 10°C в съответната стая или помещение. Режимът може да бъде активен за период от 0 до 99 дни.

Kлиматици Hitachi: Бутон „INFO“

Изключително полезен бутон на новите модели климатици Hitachi. Благодарение на него можете да осигурите подаването на определена информация от системата на уреда към дистанционното управление. Така на дисплея ще виждате необходимите ви данни за моментната температура в помещението, изразходваната електроенергия, както и статусите на алармените сигнали. 

Kлиматици Hitachi: Режим ECO

Режимът ECO пък е подходящ за хората, които биха искали да си гарантират максимални икономии на електроенергия. Посредством активирането на този режим на вашите климатици Hitachi ще успеете да ограничите потреблението на електроенергия, запазвайки напълно ефективността в работата на уреда. Антонов Клима Инженеринг ООД подбира в своите магазини и онлайн платформа най-добрите и актуални модели климатици от каталога на Hitachi. Разгледайте техните функции и характеристики и си закупете този, който в най-голяма степен ще отговори на нуждите ви в дома или офиса. Антонов Клима – вашият надежден партньор за всичко, свързано със сферата на климатизацията!

Kлиматици Hitachi: Режим ваканция „Leave home“

Kлиматици Hitachi: Бутон „INFO“

Kлиматици Hitachi: Режим ECO

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *