Новини

Термопомпи вода – въздух на Toshiba – от какви компоненти се състоят?

Термопомпи вода - въздух 2
Термопомпи вода-въздух 1

Термопомпи вода-въздух – основни компоненти 

Термопомпи вода – въздух на Toshiba са изключително популярни и разпространени на международния пазар. Причините за това се крият най-вече в оптималната функционалност, която те предлагат на потребителите, и голямата им устойчивост във времето. По-надолу ще разгледаме основните компоненти, от които се състоят стандартните термопомпи вода – въздух на Toshiba:

Външно тялоhttps://www.antonovclima.com/термопомпи-вода-въздух-компоненти/

Опитът и иновативните технологии, използвани от Toshiba, допринасят за разработването на първокласни външни тела на съответните термопомпи вода – въздух. Залага се на инверторна технология и постояннотоков двойно роторен компресор. Част от новите модели термопомпи вода – въздух на бранда разполагат и с допълнителен нагревател на тавата, улесняващ работата при екстремни условия.   

Хидро модул

Съдържа високоефективен пластинчат топлообменник, приемащ оптимално количество хладилен агент във връзка с производството на топла или студена вода. Отново е налице допълнителен нагревател, позволяващ нормалното функциониране при извънредни обстоятелства.

Бойлер за битови нужди (опция)  

Закупувайки термопомпи вода – въздух на Toshiba, можете да получите и бойлер с отлично качество за вашите домакински нужди. Има вграден коаксиален топлообменник, който да използва подгряваната от термопопмпата вода (в случай, че това е оптималното решение от гледна точка на енергийната ефективност).

Контролер  

Контролерът на закупените термопомпи вода – въздух ще ви помогне да управлявате цялата система максимално бързо, лесно и удобно. Въпросният контролер притежава широк и подробен дисплей, благодарение на който се визуализират всички основни работни параметри и без никакъв проблем се правят желаните настройки.

Антонов Клима Инженеринг ООД ви предлага избор измежду най-добрите и актуални модели термопомпи вода – въздух на Toshiba. Можете да ги закупите от магазините ни, намиращи се в градовете София, Варна, Добрич, Силистра и Дулово, или пък директно през нашата онлайн платформа. Доверете се на екипа на Антонов Клима и си осигурете първокласен уред на максимално изгодна цена!

Външно тяло

Хидро модул

Бойлер за битови нужди (опция)

Контролер

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *