Общи

Термопомпи вода – въздух на Toshiba – какви допълнителни функции и екстри ви осигуряват?

Когато става въпрос за термопомпи вода – въздух, продуктите на японския бранд Toshiba са най-популярните и предпочитани от потребителите в глобален мащаб. Освен на високото им качество и надеждност, това се дължи също така на редицата допълнителни функции и екстри, които те осигуряват във връзка с отоплението на определено помещение или сграда. Ето някои от въпросните допълнителни функции и екстри на термопомпи вода – въздух Toshiba:

Термопомпи вода – въздух Toshiba: Активно подгряване на водата 

Термопомпи вода – въздух Toshiba 1 - термопомпа
Термопомпи вода – въздух Toshiba – доверете се на Антонов Клима!

Започваме с функцията за активно подгряване на вода, защото именно тази функция на термопомпи вода – въздух Toshiba дава възможност за удовлетворяване на спешни нужди от топла вода. Активирайки я, си осигурявате максимално бързо повишаване температурата на водата, необходима ви за битови приложения.

Термопомпи вода – въздух Toshiba: Антибактериална функция

Както подсказва наименованието й, антибактериалната функция на термопомпи вода – въздух Toshiba служи за пълно унищожаване на бактериите и вредните микроорганизми във водата. Това става посредством нагряване на водата до необходимата за целта температура през равномерни интервали от време.

Термопомпи вода – въздух Toshiba: Безшумен нощен режим

Още една екстра на термопомпи вода – въздух Toshiba, която води до редуциране нивото на шума при работата на вътрешното тяло до 6-7 dB(A). Подобно редуциране нивото на шума може да бъде изключително важно, особено в силно застроени райони. Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-добрите модели термопомпи вода – въздух от продуктовата гама на Toshiba. Термопомпи вода – въздух от първокласно качество и с редица допълнителни функции и екстри, които ще отговорят в пълна степен на нуждите и изискванията ви. Посетете магазините на Антонов Клима, намиращи се в София, Варна, Добрич, Силистра и Дулово, или пък онлайн платформата ни, за да си поръчате желания уред при максимално конкурентна и изгодна за вас цена!

Термопомпи вода – въздух Toshiba: Активно подгряване на водата

Термопомпи вода – въздух Toshiba: Антибактериална функция

Термопомпи вода – въздух Toshiba: Безшумен нощен режим

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *