Общи

Функции на климатици Hitachi, които бихте могли да използвате през предстоящата зима

Климатици Hitachi 1 - корица

Японският бранд Hitachi е сред водещите в глобален мащаб в сферата на климатизацията. Той предлага на пазара качествени, енергийно ефективни и прецизни в своята работа уреди, които освен всичко друго разполагат и с редица допълнителни функции и екстри. Ето кои сред въпросните допълнителни функции на новите модели климатици Hitachi биха могли да са ви полезни през предстоящата зима от гледна точка на вашия личен комфорт и реализирането на максимални икономии на електроенергия:

Климатици Hitachi 2 - спалня
Климатици Hitachi – прочетете сега!

Климатици Hitachi: Режим ECO  

Започваме с режим ECO, предназначен именно за случаите, когато искате да спестите електроенергия. При активиране на този режим на климатици Hitachi успешно се ограничава потреблението на електроенергия, като същевременно се запазва напълно ефективната работа на уреда.

Климатици Hitachi: Мощен режим

Можете да използвате мощния режим на климатици Hitachi, когато се приберете премръзнали у дома и искате да се стоплите възможно най-бързо, При него системата работи на максимална мощност в продължение на 20 минути, след което отново се връща към първоначалното си състояние.

Климатици Hitachi 3 - картинка
Климатици Hitachi – свържете се с нас!

Климатици Hitachi: Функция Sleep

Функцията Sleep наклиматици Hitachi е идеална за вашия комфорт през нощта. Докато тя е активирана, се осъществява регулиране на температурата с ± 2 °C, а вентилаторът работи при намалена скорост. По този начин се осигурява вашия спокоен сън и същевременно се спестява електроенергия. Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-добрите и актуални модели климатици Hitachi. Уреди, които ще се погрижат за вашия комфорт през зимата, без да се стига до голямо увеличение в месечните ви сметки за ток. Посетете магазините на Антонов Клима, намиращи се в градовете София, Варна, Добрич, Силистра и Дулово, или пък поръчайте директно през онлайн платформата ни, за да получите първокласен климатик на максимално изгодна цена! 

Климатици Hitachi: Режим ECO

Климатици Hitachi: Мощен режим

Климатици Hitachi: Функция Sleep

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *