Общи

Хиперинверторни климатици – по какво можете да ги разпознаете?

Понятието „Хиперинверторни климатици“ стана доста популярно през последните години. То се използва за най-иновативните модели уреди от тази категория на пазара, които отговарят на последните стандарти по отношение на качеството, ефективността и удовлетворяването на нуждите на потребителя. Ето няколко признака, по които можете да разпознаете истинските хиперинверторни климатици:

Хиперинверторни климатици: Висок клас на енергийна ефективност

Когато става въпрос за хиперинверторни климатици, задължително трябва да е налице висок клас на енергийна ефективност. Уредите от този тип разполагат с иновативни компресори, способни да следят във всеки един момент промяната на температурата и да адаптират работата си спрямо въпросната промяна. Високата енергийна ефективност на закупените хиперинверторни климатици ще ви гарантира спестяване на значителни количества енергия и осезаемо намаляване на редовните сметки за ток.

Хиперинверторни климатици 1 - картинка на климатик с дистанционно
Хиперинверторни климатици – качествена и надеждна техника!

Хиперинверторни климатици: Нисък шум при работа

Механизмите на моделите хиперинверторни климатици обикновено са изградени така че да се намали до минимум нивото на шума по време на тяхната работа. Това е особено важно за съвременния потребител, тъй като му позволява да бъде концентриран в дейностите, с които се занимава, както и да си почива и релаксира на спокойствие при нужда.

Хиперинверторни климатици: Множество допълнителни функции    

Обикновено предлаганите на пазара хиперинверторни климатици разполагат с множество допълнителни функции, които са предназначени да осигурят по-голям комфорт и по-здравословна среда в ежедневието на човека. Такива са функциите за филтриране и пречистване на въздуха, както и за настройки и контрол на уреда от разстояние.

Антонов Клима Инженеринг ООД ви предлага максимално усъвършенствани модели хиперинверторни климатици, част от продуктовите гами на брандове като Mitsubishi, Toshiba, Daikin, Panasonic, Hitachi и др. Можете да направите поръчка в магазините ни, намиращи се в София, Варна, Добрич, Силистра и Дулово, или директно през нашата онлайн платформа. Антонов Клима – с мисъл за здравето и комфорта на клиента! 

Хиперинверторни климатици: Висок клас на енергийна ефективност

Хиперинверторни климатици: Нисък шум при работа

Хиперинверторни климатици: Множество допълнителни функции

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *